Två roliga dagar

Halli hallå!

Att jobba i fredag och lördags var så himla roligt! Att få planera och hålla kolla, det var roligare än jag trodde det skulle vara. Men också så mycket svårare än jag trodde, speciellt under lördagen när det var mycket att göra och många människor att hålla koll på. Som skulle på rast och bytas av. men det gick bra. 
 
Skulle även ha haft skift idag, men var tvungen att sjukanmäla mig. Hade ont i halsen redan i lördags när jag vaknade och under natten till söndagen hann jag bli riktigt förkyld och bara blivit sämre under dagen. Riktigt tråkigt faktiskt, plus det är valborg idag. 
 
Vi hade inte riktigt så bra koll på var och vad man gör i Halmstad under valborg, men vi hhar lyckats googla fram att det är någon brasa nere i stan i Nissan. Så mår jag inte allt för dåligt vid åtta-tiden, ska vi nog ta cyklarna dit och kolla lite. 
 
Har ju jobb imorgon med, vilket jag borde stanna hemma ifrån en dag till...meeen får se. 
 
Ha en fin valborg och ta det lugnt! :)
 
 
 
Igår kväll var det jättefint ute, så vi var ute och gick en sväng. Här får ni några bilder från det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, förlåt för alla rosa träd. Meeen jag tycker det är så fint. :-)

Pink Trees

Igår när vi var ute och gick var jag på jakt efter fina körsbärsblommor(om det nu är det de är) att fota, vilket jag hittade i massor. Blir så glad av sånna här bilder.

Here you have.

Redan torsdag

Hejsan!
 
Tänk att det redan är fredag imorgon? Och att jag dessutom ska få hålla i skift på jobbet imorgon, hur konstigt. Hur som helst, idag har jag haft min enda lediga dag denna veckan. Vilket märktes då jag lyckadess sova om och sova till nio ungefär, det händer inte ofta att jag kan ta det så lugnt. efter någon timmes youtube tittande, gick jag upp och gjorde mig lite frukost.
 
Tog sedan och klädde på mig för att gå en runda till affären. Började bli lite tomt i skåpen, så behövde "storhandla" lite och fylla upp. Bästa sen är ju när man ska släpa hem allt och inte har en bil att lägga allt i precis. :-)
 
När jag tillslut var hemma, hade Filip hunnit hem från skolan. Vi packade upp maten, diskade och plockaade i ordning lite, sen var det dags för lite lunch.
 
Vid två-tiden var det dags för att gå ut och gå. När man faktiskt inte jobbar hela dagen och vädret är strålande. Innan vi begav oss, gick vi in och köpte lite fika att ha med oss! Vi var nog ute i tre timmar. Sista timmen hade vi inte den blekaste var vi var riktigt, men tillslut hittade vi hem. :)
 
Under kvällen har vi gjort lite goda burgare till kvällsmat och bara kollat på tv tillsammans. Vi har jobbat om varandra ganska mycket på det senaste, så att vi nästan bara är tillsammans när vi ska sova. Så idag har det varit skönt att bara kunna vara med varandra!
 
Imorgon börjar jag 06.00, så blir snart att försöka sova. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filip lekte lite fotograf här :D
 
Även här!
 
 
 
 

5 bra egenskaper jag har.

Det är så lätt att hitta dåliga egenskaper hos sig ssjälv. Eller kanske är det inte mycket lättare, men det känns kanske bättre attt peka ut dem. Än att utmärka sådant man faktiskt tycker är fantastiskt bra med sig själv. Det borde ju vara tvärtom, att man lätt kan känna sig stolt och säker över sånna grejer man faktiskt är bra på. 
 
Jag själv hade en lite sämre period i mitt liv för ett par år sen och då var ett av många tips jag fick för att försöka göra humoret gladar detta! Att i slutet av veckan, sätta mig ner med min positiva lilla bok och skriva ner 5 bra grejer för denna veckan. Det kunde vara vad som helst, något jag märkt jag var duktig på, att jag hade tränat, städat, vad som helst. Det behövde lixom inte vara något mer än en vardaglig grej, det var tillräckligt då. 
 
Här är fem egenskaper jag har, som jag tycker är bra:
 
◊ Att jag är driven & lättlärd och ger mig ofta inte för jag är jäkla duktig på något. Om det är roligt då, vilket jag oftast tycker det är när det gäller att lära mig grejer. Ja så det går lite hand i hand.
 
◊Jag är väldigt mogen och har mycket erfarenheter från livet som fått mig att växa mycket som person, men även mogna väldigt mycket!
 
◊Lögner och att ljuga är något av det värsta jag vet. Kan inte ljuga och gör verkligen aldrig det, knappt så jag ens kan hålla en vitlögn om det är för en bra anledning, t.ex. överraskning för någon. 
 
◊Jag är en nyfiken människa, som vill veta allt och kunna allt. Och nej inte "veta allt", som senaste skvallret, utan som i kunskap. 
 
◊Detta går väl ihop lite med första. Men den egenskapen jag alltid har varit lite småstolt över och tyckt om, är att jag skulle påstå att jag är ganska intelligent. ;) 
 
 
 

Helgen och de senaste dagarna

Heeeeejsan!
 
Skrev ett inlägg i söndags, men något hände och det försvann..villket ledde till att jag inte orkat göra om det just då. :))
 
Helgen var iallafall väldigt skön och välbehövlig, trots att det var lite tråkigt utan att ha någon här hemma. Men jag är en person som gillar att vara ensam och behöver kunna vara det, dessutom var det lite ledigt från jobbet, vilket även var skönt. Var ute och gick mycket under helgen, hittade en ny mysig slinga man kan gå. Pratade nog med Olle i säkert 16 timmar sammanlagt under 2 dagar (haha??), det var väldigt mysigt med.
 
Måndagen och tisdagen har bestått av jobb. Speciellt igår. Hela förmiddagen var jag i Helsingborg på kurs, sen på kvällen skulle jag jobba ett skönt pass mellan 16:30-20:30....meeen de ringde självklart om jag kunde tänka mig stanna till 01:00, vilket jag gjorde. Det var inte lungt heller på kvällen, utan svinmycket att göra och vi var bara 3 personer och jag var redan jättetrött. Men tillslut tog vi oss igenom det och jag kunde cykla hem. Mötte även lilla söta Filip på vägen hem vi cirka halv två på natten som var ute och gicck för att möta mig, mysigt! <3
 
Idag börjar jag inte förän 14:00 och jobbar till 20:00, vilket är ett skönt pass!
 
Nu ska jag slänga på mig lite kläder och gå ut och gå en runda, ha en fin onsdag! '
 
Puss och kram
 
Detta är vad jag har ätit hela helgen, blivit en ny favorit. Kycklingsallad med god vitlöksås på. Supersnabbt att göra och så himla gott!!
 
 
 
 
 
 
 
När Filip kom hem i söndags, hade ha med detta, vilket vi hade fått fårn hans föräldrar. Haha ett nougatfyllt ägg, ett riktigt hönsägg alltså. Haha, så himla konstigt. Men det var gott :P