Det är så lätt att hitta dåliga egenskaper hos sig ssjälv. Eller kanske är det inte mycket lättare, men det känns kanske bättre attt peka ut dem. Än att utmärka sådant man faktiskt tycker är fantastiskt bra med sig själv. Det borde ju vara tvärtom, att man lätt kan känna sig stolt och säker över sånna grejer man faktiskt är bra på. 
 
Jag själv hade en lite sämre period i mitt liv för ett par år sen och då var ett av många tips jag fick för att försöka göra humoret gladar detta! Att i slutet av veckan, sätta mig ner med min positiva lilla bok och skriva ner 5 bra grejer för denna veckan. Det kunde vara vad som helst, något jag märkt jag var duktig på, att jag hade tränat, städat, vad som helst. Det behövde lixom inte vara något mer än en vardaglig grej, det var tillräckligt då. 
 
Här är fem egenskaper jag har, som jag tycker är bra:
 
◊ Att jag är driven & lättlärd och ger mig ofta inte för jag är jäkla duktig på något. Om det är roligt då, vilket jag oftast tycker det är när det gäller att lära mig grejer. Ja så det går lite hand i hand.
 
◊Jag är väldigt mogen och har mycket erfarenheter från livet som fått mig att växa mycket som person, men även mogna väldigt mycket!
 
◊Lögner och att ljuga är något av det värsta jag vet. Kan inte ljuga och gör verkligen aldrig det, knappt så jag ens kan hålla en vitlögn om det är för en bra anledning, t.ex. överraskning för någon. 
 
◊Jag är en nyfiken människa, som vill veta allt och kunna allt. Och nej inte "veta allt", som senaste skvallret, utan som i kunskap. 
 
◊Detta går väl ihop lite med första. Men den egenskapen jag alltid har varit lite småstolt över och tyckt om, är att jag skulle påstå att jag är ganska intelligent. ;) 
 
 
 
Anita

Kul läsning :D

Malin

Du känner dig själv du, jättefina bra egenskaper!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress