HEJSAN! :D
 
Denna helgen har varit så skön och välbehövlig. Inte jobbat något, fint väder och haft lite lagom mycket att göra. 
 
Gårdagen spenderades framför sims på förmiddagen, har börjat bli beroende av det med. På eftermiddagen begav vi oss sen ut på en runda i det fina vädret, vilket slutade med att vi var ute och gick i cirka två timmar. Jätteskönt!
 
Idag spelade jag lite sims igen på morgonen. Bara nån timme dock. Sen var det dags för storstädning av lägenheten, hade tänkt tvätta med, men fanss inga lediga tvätt-tider. Så fick boka en imorgon istället :/ Under eftermiddagen var vi ute och cykllade en runda, men hade även planerat in ett stopp förbi katthemmet hhär i Halmstad, för att kolla och även gosa lite med katterna. Vi hittade dock inte riktigt någon katt där som vi båda ville ta med hem. ;) 
 
På kvällen nu har jag pratat med min syster i telefon och det var så konstigt att säga "syns imorgon" när vi la på, för det gör vi faktiskt. För när jag kommer hem från jobbet imorgon runt två-tiden. DÅ ÄR HON HÄR!!! WOHO. Så taggad på det! Hon kommer stanna här till fredag iallafall, vilket ska bli oehört kul. Jag jobbar dock varje dag...men inte hela dagarna, så kommer nog funka bra ändå.
 
Nu måste jag försöka gå och lägga mig snart, eftersom jag ska upp innan fem imorgon bitti för att jobba. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress