7 april 2017

Det är helg!

Allmänt

Hejsan på er!
 
Har börjat bli någon dag eller två mellan uppdateringarna nu, men det tycker jag är helt okej, för då känns det inte som om allt bli lika ointressant. Händer ju inte så mycket spännande varje vardag.
 
Igår hade jag min sista jobbdag, för denna veckan iallfall. Så min helg började igår redan, för jobbar inte förän på måndag igen. Ska bli skönt.
 
Började min morgon med att äta frukost i sängen till VD, så mysigt! Eftersom jag fortfarande hade en del aatt göra inför utbildnignen på tisdag, hade jag tänkt åka till jobbet en sväng idag med. Vid elva tiden fixade jag mig därför, fick för mig att sminka mig och allt till och med, mest för att det är roligt. Gjorde lite lunch till oss, som var klar lagom till tolv då Filip kom hem.
 
När vi hade käkat tog vi bussen bort till Eurostop och jag sprang in lite snabbt till jobbet. Försökte skynda mig och var klar efter någon timme och då letade jag upp Filip inne på Eurostop, med lite glass till oss!
 
Vi strosade runt i lite butiker, sist gick vi till Blomsterlandet, där jag länge har tänkt köpa en blomsterlåda och fröer att ha till den. Vilket vi tillslut efter en timme kom ut med?? Hahah, Filip var lite lagom trött på mig, när jag aldrig kunde bestämma mig för vad jag vill plantera. Tillslut bestämde jag mig för två olika blommor, hittade en påse gjord och självklart en stor blomlåda!
 
Efter fyra var vi hemma igen och jag satte igång direkt med att fixa lådan, men även att plantera om lite andra blommor jag har och även ta några sticklingar. Nu är det bara att vänta på att det ska börja växa i lådan också. :-)
 
Nu på kvällen har vi ätit god tacos, haft matkoma och ska leta upp någon film att kolla på. :)
 
Ha en mysig kväll!
 
 
 
 
 
 
 
Rackans fint väder ute!!
 
Mina små stickligar som jag väntar på att de ska få små rötter.
 
 
 
Det är denna blomman jag tog massa sticklingar ifrån. Den var så vildvuxen och himla ful. Så istället för att slänga den eller gömma den, försökte jag fixa iordningen den lite, så får se om den växer till sig lite finare. :) 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress