Heeeeejsan!
 
Skrev ett inlägg i söndags, men något hände och det försvann..villket ledde till att jag inte orkat göra om det just då. :))
 
Helgen var iallafall väldigt skön och välbehövlig, trots att det var lite tråkigt utan att ha någon här hemma. Men jag är en person som gillar att vara ensam och behöver kunna vara det, dessutom var det lite ledigt från jobbet, vilket även var skönt. Var ute och gick mycket under helgen, hittade en ny mysig slinga man kan gå. Pratade nog med Olle i säkert 16 timmar sammanlagt under 2 dagar (haha??), det var väldigt mysigt med.
 
Måndagen och tisdagen har bestått av jobb. Speciellt igår. Hela förmiddagen var jag i Helsingborg på kurs, sen på kvällen skulle jag jobba ett skönt pass mellan 16:30-20:30....meeen de ringde självklart om jag kunde tänka mig stanna till 01:00, vilket jag gjorde. Det var inte lungt heller på kvällen, utan svinmycket att göra och vi var bara 3 personer och jag var redan jättetrött. Men tillslut tog vi oss igenom det och jag kunde cykla hem. Mötte även lilla söta Filip på vägen hem vi cirka halv två på natten som var ute och gicck för att möta mig, mysigt! <3
 
Idag börjar jag inte förän 14:00 och jobbar till 20:00, vilket är ett skönt pass!
 
Nu ska jag slänga på mig lite kläder och gå ut och gå en runda, ha en fin onsdag! '
 
Puss och kram
 
Detta är vad jag har ätit hela helgen, blivit en ny favorit. Kycklingsallad med god vitlöksås på. Supersnabbt att göra och så himla gott!!
 
 
 
 
 
 
 
När Filip kom hem i söndags, hade ha med detta, vilket vi hade fått fårn hans föräldrar. Haha ett nougatfyllt ägg, ett riktigt hönsägg alltså. Haha, så himla konstigt. Men det var gott :P
 
Anita

Gott!

Hemma Hos Felicia

vilken god kycklingsallad!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress