10 april 2017

Hon är här!

Allmänt

Hejsan!!
 
Idag har varit än väldans bra dag! Lite stressigt stundsvis, men trots det en bra dag. 
 
Jobbet flöt på väldigt bra,f rämst för att jag räknade mer timmarna till jag skulle sluta och få träffa Emelie. Men innan jag skulle stämpla ut, skulle jag göra och klara en verifiering i DCPS, vilket jag gjorde, så det kan jag checka av nu! Direkt cyklade jag hemåt, men kunde inte cykla så fort som jag ville, för det blåste verkligen extremt mycket idag, så jobbigt. :( 
 
När jag väl var framme där vi bor, stod det någon uppe i vårat fönster och vinkade, då visste jag att hon hade lyckats hitta rätt. :D
 
Jag behövde dock gå och tvätta såfort jag klev innanför dörren, eftersom det bara fanns en ledig tvätt-tid idag och jag verkligen behövde få tvättat innan morgondagen, speciellt jobbkläderna. För imorgon ska jag iväg på kurs igen. 
 
Under tiden tvätten var i maskinen, gick vi till Maxi för att storhandla lite inför veckan..ångrade lite på hemvägen att vi inte tog cykel, för blev så tungt att bära. 
 
Väl hemma sprang jag till tvättstugan direkt, för att torka kläderna, samtidigt mötte jag Filip i trappuppgången, så vi fixade tvätten tillsammans.
 
Emelie och Filip käkade lite lunch sen, vi satt i några timmar och bara hängde. Vid femtiden började jag baka bröd, blev fyra limpor. Förhoppningsvis goda, har inte hunnit smaka dem än. 
 
Vi åt lite kvällsmat, sen vid sju-tiden, gick jag och Emelie en runda lagom till att solen började gå ner. Det var väldigt fint och trevligt. Men det blev inte mycket mer än en timme som vi var ute och gick, för det var så kallt och blåsigt ute!! 
 
Nu har jag tagit en dusch och vi kollar lite tv, innan et är dags att sova. Imorgon bitt ska jag ta tåget till Helsingborg, för att gå på kurs, som sagt. 
 
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress