Hejsan!
 
Nu har det gått några dagar sedan min syster åkte hem, vilket hon gjorde i fredags. Eftersom jag jobbade nästa hela dagarna hon var här, så såg jag till att ta vara på tiden då jag väl inte jobbade. Därav blev det bl.a. inget bloggande. Jag hade inte heller någon ork till detta.
 
Sedan hon väl åkte, har jag bara jobbat hela tiden och bara varit hemma och sovit typ, sen cyklat tillbaka till jobbet, därför har jag haft noll möjlighet till att ens öppna min dator. 
 
Trots att de senaste tio dagarna har varit så utmattande och jobbiga, har det varit väldigt bra dagar. Flytit på bra på jobbet, när man kom hem satt Emelie här, vilket inte händer var dag längre, varit ute och gått en massa med henne vilket var saknat. På fredagen kom dessutom Pappa, Cristina, lillebror och PIXI(!!!!) hit, för att hämta Emelie. Jag gjorde lite mat till oss och de stannade ett par timmar, sen var de tvunga att börja köra hemåt, tyvärr. 
 
Idag har jag en ledig dag, vilket är så skönt. Jag har sovit lite extra länge, ätit frukost när jag kände för det och jag ska bara vara idag. Ut och gå i det fina vädret och njuta. 
 
Jag har faktsikt hunnit ta lite bilder under veckan, slänger la in dem här nu. 
 
Ha en fin onsdag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
Vi gjorde pannkaksfrukost när jag var ledig!
 
Vi lyckades även hitta lite vitsippor! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det märks på henne hur hon ser ut nu, att hon börjar bli riktigt gammal. Men hon är världens finaste hund ändå!
 
 
carro

fina bilder :)

Anonym

Väldigt fina bilder! Tack för den super goda maten du bjöd på. 💝💝😘

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress