2 april 2017

Jobbig helg

Allmänt

Hejsan!! 

 
Jag ligger för tillfället i sängen, heeeelt slut. Hela denna helgen har det varit så mycket att göra. Det har både varit jobbigt, roligt och slitsamt. 
 
I fredags jobbade jag ju. När jag hade slutat på eftermiddagen, begav Filip och jag oss ut på cyklarna och cyklade en sväng. Var väldigt skönt väder ute då. Vi var nere i stan en sväng och så också. Det var mysigt! 
 
Igår sedan jobbade jag, till halv åtta. Dagen på jobbet var helt kaos. Haha vi slet så mycket och man bara undrade när allt skulle ta slut. När jag väl hade stämlpat ut, skulle jag skynda hem. För att hinna duscha, tvätta håret, torka håret, sminka mig och äta innan jag lite mer än en timme senare cyklade iväg till Staffan, där en gäng från jobbet skulle vara och partaja lite. Jag är dock glad att jag inte skippade att åka dit som jag hade tänkt först, men i förmiddags ångrade jag det lite :-) 
 
Så idag jobbade jag med..och det har varit lika jobbigt. Mest för att jag var lite halvt bakis och ville mest inte göra någonting, då jag mådde ganska dåligt fram till klockan var två. Som tur blev det bättre sen, för det var så mycketidag med!! Jobbade över lite idag och vid tjugo i nio stämlpade jag äntligen ut för att cykla hem och bara inte göra någonting. 
 
Hemma hade Filip vart och köpt pizza till jag kom hem, vilket var sött! 
 
Nu har jag precis tagit en dusch, ska kolla lite youtube, läsa lite kanske..sen ska jag bara sova ❤😴
 
Imorgon är det jobb som står på schemat igen, yay! 
 
Hoppas eran helg har varit fantastisk och inte helt lika jobbig som min! 😊
 
Puss och kram 
 
I fredags kändes det nästan som om det vore sommar ute! 🌷☀️
 
Igår var det dock inte lika fint när jag hade slutat.   Fast kallt var det inte iallafall. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress