Hejsan!!
 
Sitter för tillfället och lyssnar på lite musik samtidigt, som ja, jag sitter här och bloggar lite. Igår pratade jjag med Olle hela kvällen typ, sen var jag tvungen att lägga på, för jag visste att det skulle ta tid för mig att somna. Och jag hade rätt. Tillslut somnade jag dock och var vaken halv åtta imorse redan, typiskt när man har lite sovmorgon. :P Låg dock kvar en stund i sängen, sen gick jag upp och gjorde mig varm choklad till frukost som jag åt tillsammans till youtube. Vilket är vad hela min morgon har bestått av typ. 
 
Idag börjar jag 12.00 och jobbar till 21.00, så himla tråkigt pass!! Och jag som tyckte det kändes som fredag igår och tänkte att jag typ redan helg, nej nej. Men när jag kommer hem ikväll tar jag helg! 
 
Nu ska jag snart fixa mig lite och göra något enkelt att äta, eftersom jag inte kommer ha lunchrast förän klockan är väldigt sent. 
 
Ha en fin fredag! 
 
Puss och kram
 
 
 
 
Kommer ni ihåg den där hyllan jag byggde när jag var hemma sist? I fredags när pappa och dem var och hälsade på tog de med den! Vi har dock inget att ställa i den, mer än en bild på min fina mormor och en murgröna vi fick för oss var en bra idé, vilket vi är lite kluvna till nu? Vad tycker ni? (och nej vi har inte fixat någon kruka till den än)
 
Bilden på mormor, var lite för liten för ramen också, så just nu ser det lite lustigt ut, ska försöka komma på en lösning på det. Men det är bättre än inget! :D
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress