27 april 2017

Redan torsdag

Allmänt

Hejsan!
 
Tänk att det redan är fredag imorgon? Och att jag dessutom ska få hålla i skift på jobbet imorgon, hur konstigt. Hur som helst, idag har jag haft min enda lediga dag denna veckan. Vilket märktes då jag lyckadess sova om och sova till nio ungefär, det händer inte ofta att jag kan ta det så lugnt. efter någon timmes youtube tittande, gick jag upp och gjorde mig lite frukost.
 
Tog sedan och klädde på mig för att gå en runda till affären. Började bli lite tomt i skåpen, så behövde "storhandla" lite och fylla upp. Bästa sen är ju när man ska släpa hem allt och inte har en bil att lägga allt i precis. :-)
 
När jag tillslut var hemma, hade Filip hunnit hem från skolan. Vi packade upp maten, diskade och plockaade i ordning lite, sen var det dags för lite lunch.
 
Vid två-tiden var det dags för att gå ut och gå. När man faktiskt inte jobbar hela dagen och vädret är strålande. Innan vi begav oss, gick vi in och köpte lite fika att ha med oss! Vi var nog ute i tre timmar. Sista timmen hade vi inte den blekaste var vi var riktigt, men tillslut hittade vi hem. :)
 
Under kvällen har vi gjort lite goda burgare till kvällsmat och bara kollat på tv tillsammans. Vi har jobbat om varandra ganska mycket på det senaste, så att vi nästan bara är tillsammans när vi ska sova. Så idag har det varit skönt att bara kunna vara med varandra!
 
Imorgon börjar jag 06.00, så blir snart att försöka sova. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filip lekte lite fotograf här :D
 
Även här!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress