4 april 2017

Så fin dag

Allmänt

Hejsan!!
 
Idag har varit en så himla skön och fin dag. Jag har varit ledig, efter något riktigt jobbiga jobbdagar. Dessutom har vädret varit heelt perfekt. Spenderade mesta dels av dagen utomhus idag. Gick och handlade, sen efter var jag ute och gick i ett par timmar, sprang på Kim från jobbet med, trevligt! Haha inte ofta jag ser folk jag känner igen här, men ibland så.
 
Till kvällsmat idag gjorde jag en av mina favoriträtter, korvstroganoff!! Den blev dessutom extra god idag, så nu kommer vi ha några goda matlådor i frysen framöver, yay.
 
Under kvällen nu har jag spelat lite sims, men även skypat med dem där hemma. Min gamla tös där hemma fyller hela 13 år idag ju, så var ju tvungen att kolla hur hon hade det. Jag pratar alltså om min lilla vovve. <3
 
Nu ska jag kolla något Vampire avsnitt, sen ska jag nog sova. Imorgon är det jobb igen!
 
Ps. Vet ni vad jag fick reda på igår? Att jag ska hålla på första egna skift första helgen i Juli redan. Det är ganska långt borta, men ändå så nära. Bara 3 månader kvar ju och jag har så mycket att lära mig fram till dess??? Det kommer nog bli en liten utmaning, men utmaningar är roliga!!
 
 
 
Nu börjar det bli grönt i buskar och träd sakta men säkert
 
Hittade ett hav utav Scillor, så himla fint!
 
 
 
 
 
 
 
Vi åt lite glass nu på kvällen, gotti!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress