Regn, sol och en dag i Växjö.

Hejsan!
 
Igår morse vaknade jag till att det öste ner ute. När det slutade klarnade det uuupp lagom till jag skulle köra mot Växjö och Alvesta för att släppa av min faster och kusin där. 
 
När dem var avsläppta körde jag tillbaka till Växjö där vi hade släppt av min syster på vägen in. Vi tog en heldag i Växjö, åt en god kycklingsallad, gick i en massa butiker, åt glass och bara snackade. Det var mysigt!
 

Idag var det en mer chill dag. Jag lyckade somna om och sova till 9?? Det var länge sen jag fick så mycket sömn. När jag vaknade upp, kändes även halsen och hostan betydligt bättre, vilket är såå skänt att det äntligen börjar vända!
 
Efter frukosten tog jag en runda med Pixi i det fina vädret. Sedan cyklade jag ner och lånade famos bil, för att köra till Åseda och träffa en kompis som vi kom fram till att vi inte träffats sen studenten!! Vi satt i några timmar och bara pratade om allt möjligt, innan vi var tvugna att åka vidare. 
 
Vid fyra tiden var jag hemma med bilen hos famo och pratade med henne i någon timme eller två. 
 
Sen cyklade jag hemåt för att göra middag, vilket blev en grönsaksspaj med en egengjord vitlöksås. Mycket smarrigt!
 
Imorgon åker famo och jag iväg till stan på förmiddagen, för att sedan vid halv två hämta min faster och kusin i Alvesta igen!
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och kram