Promenad och nyår

Hejsan!
 
Idag sov jag lite längre, sedan gick jag upp för att äta frukost och försöka vecka min syster. Någon timme senare var hon vaken och redo för att hänga med ut och gå en sväng. Det blev en liten längre runda med PIxi, dessutom passade jag på att ta lite bilder åt pappa, men även några hit!
 
Under efter middagen nu har jag suttit och fixat med en bild till pappa, som inte blev speciellt fin, men det skulle bara vara ett exempel. Jag har även skypeat lite med fille. 
 
Snart har jag tänkt att jag ska börja sminka mig inför kvällen. Innan det är dags att åka ner till famo och börja förbereda maten till kvällen. 
 
Det ska bli mysigt ikväll och jag är taggad på att äta god mat!
 
Gott nytt år på er! 
 
 
 
 
 
 
 

Kalas

Hejsan!
 
Idag fyller min syster år, alltså har vi haft lite kalas för henne. Så under förmiddagen duschade jag och fixad emig, för att sedan köra ner till famo där vi skulle ha kalaset och göra klart garneringen till tårtan!
 
Klockan tre kom det lite av släkten och vi fikade och snackade som vanligt. :)
 
Imorgon är det nyår, vilket jag faktiskt har bestämt mig för att fira hemma med familjen. Dessutom utan Filip för första gången sedan vi blev tillsammans. Men vi tänkte att vi är med varandra hela tiden ändå, så vi kan lika väl fira där båda helst vill vara!
 
Vi kommer iallafall spendera kvällen imon hemma hos famo och fafa. Jag, pappa, emme och ja, famo och fafa. Emelie och jag ska laga tre-rätters, med bland annat hummer till huvudrätt. Vilket ska bli spännande, eftersom jag aldrig har varken tillagat det eller ätit det!
 
Puss och kram
 
 
 
 
Smulan var överlycklig över alla som ville busa med henne!
 
 
 
 
 
Snön började ösa ner mitt under kalaset, så mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoppingdag i Växjö

Hejsan!
 
Denna veckan börjar gå väldigt fort, men det blir väl så när man har roligt. 
 
Igår iallafall, hade jag, Emelie och Olle planerat in en heldag i Växjö för att käka och shoppa lite. Vi var där i nästan sju timmar(!!!), så sista timmen eller två var man ganska sleten. Trots att vi var där så länge blev det faktiskt knappt något shoppat alls. Det enda jag köpte var lite nytt smink och två grejer till katten. Vi åt ju dock mat också som var väldigt gott!
 
Idag har vi handlat allt inför nyår, men även för tårtan jag som jag ska baka till imorgon, då min syster fyller år. 
 
Ha en fin fredag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igår fick jag fira jul

Hejsan!
 
Igår var jag framme klockan två ungefär hemma hos pappa. Jag lastade in katten och mina väskor, snackade lite snabbt med pappa och Emil. Sen körde jag vidare för att hämta både Olle och Emelie. 
 
Vi tog sedan och körde direkt ner till famo, för att där skulle vi fira en liten mini-jul. Det blev en väldigt bra och mysig kväll, med godmat!
 
Det klockan började bli mycket körde jag Olle igen och när jag väl var tillbaka hemma var klockan nästan tolv och jag gick och sov direkt nästan. 
 
Idag har vi inget speciellt planerat. Jag ska göra lunch till oss alldeles strax och i eftermiddag ska jag tilll tandläkaren.. Förmodligen förbi famo en sväng ikväll med.
 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hade helst varit hemma och firat jul

Hejsan!
 
I fredags åkte Filip hem till sin familj för att spendera julen där. Medan jag stannade kvar i Halmstad och är här fortfarande, för jag jobbar fredag till och med måndag. Alltså alla "juldagar" typ. 
 
Inte jättekul kan jag säga, eftersom det blir väldigt ensamt, då ingen bor nära så man kan åka förbi lite innan eller efter jobb. Men dessutom är ju de flesta man känner också med sina familjer nu, så man kan varken prata telefon eller umgås med dem. Det enda positiva är ju att när jag slutar jobbet på måndag, då har jag inte mitt nästa pass förän den 2 Januari?? Yay
 
Men ja idag har jag inte gjort så mycket. Lyxade till med en liten sovmorgon, åt frukost vi halv nio ungefär. Sen försökte jag ta något fint julkort på Smulan men det gick ju inte bra. Hur jag än försökte muta henne för att sitta stilla..:( Jag var även ute och gick en sväng. 
 
Idag jobbar jag 14-22, så tänkte kolla någon film eller något nu innan jag börjar fixa mig för jobbet. 
 
Hoppas ni alla har en fin jul idag!