31 december 2017

Promenad och nyår

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Idag sov jag lite längre, sedan gick jag upp för att äta frukost och försöka vecka min syster. Någon timme senare var hon vaken och redo för att hänga med ut och gå en sväng. Det blev en liten längre runda med PIxi, dessutom passade jag på att ta lite bilder åt pappa, men även några hit!
 
Under efter middagen nu har jag suttit och fixat med en bild till pappa, som inte blev speciellt fin, men det skulle bara vara ett exempel. Jag har även skypeat lite med fille. 
 
Snart har jag tänkt att jag ska börja sminka mig inför kvällen. Innan det är dags att åka ner till famo och börja förbereda maten till kvällen. 
 
Det ska bli mysigt ikväll och jag är taggad på att äta god mat!
 
Gott nytt år på er! 
 
 
 
 
 
 
 

30 december 2017

Kalas

Allmänt

Hejsan!
 
Idag fyller min syster år, alltså har vi haft lite kalas för henne. Så under förmiddagen duschade jag och fixad emig, för att sedan köra ner till famo där vi skulle ha kalaset och göra klart garneringen till tårtan!
 
Klockan tre kom det lite av släkten och vi fikade och snackade som vanligt. :)
 
Imorgon är det nyår, vilket jag faktiskt har bestämt mig för att fira hemma med familjen. Dessutom utan Filip för första gången sedan vi blev tillsammans. Men vi tänkte att vi är med varandra hela tiden ändå, så vi kan lika väl fira där båda helst vill vara!
 
Vi kommer iallafall spendera kvällen imon hemma hos famo och fafa. Jag, pappa, emme och ja, famo och fafa. Emelie och jag ska laga tre-rätters, med bland annat hummer till huvudrätt. Vilket ska bli spännande, eftersom jag aldrig har varken tillagat det eller ätit det!
 
Puss och kram
 
 
 
 
Smulan var överlycklig över alla som ville busa med henne!
 
 
 
 
 
Snön började ösa ner mitt under kalaset, så mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 december 2017

Shoppingdag i Växjö

Allmänt

Hejsan!
 
Denna veckan börjar gå väldigt fort, men det blir väl så när man har roligt. 
 
Igår iallafall, hade jag, Emelie och Olle planerat in en heldag i Växjö för att käka och shoppa lite. Vi var där i nästan sju timmar(!!!), så sista timmen eller två var man ganska sleten. Trots att vi var där så länge blev det faktiskt knappt något shoppat alls. Det enda jag köpte var lite nytt smink och två grejer till katten. Vi åt ju dock mat också som var väldigt gott!
 
Idag har vi handlat allt inför nyår, men även för tårtan jag som jag ska baka till imorgon, då min syster fyller år. 
 
Ha en fin fredag!
 
Puss och kram