Hejsan!
 
Förra veckan jobbade jag natt. Vilket reulterade i en väldigt trött och sliten Ellenor. Någon dag jobbade jag dessutom till 06 på morgonen, hem, duschade, somnade runt åtta och sedan åkte till jobbet runt 15.30 igen. Hann alltså inte med så mycket. 
 
Trots det lyckades jag få lite gjort. Vi har fått upplite julpynt här hemma, ytters lite dock. Bl.a. en lite "en" som jag satte en liten ljusslinga i, den få bli granen för i år. Jag passade även på att baka lite frallebular under måndagen eftersom jag var ledig då. 
 
Lördag och söndag var jag ledigt. Vilket var skönt, men inte lätt att vända tillbaka dygnet..:) Men v hittade på lite grejer under dagarna ändå. Bl.a. passade vi på att gå en sväng på stranden, under lördagen, eftersom vädret var väldigt fint. 
 
På söndagen behövde dem lite hjälp på jobbet, eftersom så många var sjuka. Därför åkte jag dit och hjälpte dem i ett par timmar. Under kvällen sedan tog vi en kvällsrunda och gick förbi julmarknaden som var inne i stan. Det var väldigt mycket ståhej där tyckte jag, lite för mycket nästan. Men antar att det uppskattas av folk som bor här. :-)
 

 
Idag hade jag en ledig dag igen. Jag mådde lite dåligt när jag vaknade och under förmiddagen. Men efter att ha fått lite mat i magen blev det bättre. 
 
Vid ett-tiden hade jag en tvätt-tid inbokad. Och efter att jag lagt in den, tog jag på mig varma kläder och mina hörlurar för att gå en runda ner till stan och springa några ärenden. 
 
Bl.a. köpte jag en The body shop julkalender som jag var sugen på att köpa innan december..men var lite smart och väntade till några dagar in i december, blir väälidgt mycket billigare då. Är man Smålänning så är man ju. 🤔
 
Imorgon börjar jag 06, vilket ska bli spännande att se hur trött jag kommer vara. 🤓
 
Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen förr att kolla julkalendern med fille. Kollar någon mer än jag på den? Jag tycker faktiskt den är bra, trots att jag var skeptsik till den i början. 
 
Hoppas ni har haft en bra första advent, det hade jag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress