Snön är här

 Godmorgon, eller godförmiddag kanske!
 
I helgen jobbade jag 11.30-21 varje dag. Emellan där hann jag även gå ut en liten sväng med några från jobbet, vilket resulterade i en ännu tröttare Ellenor igår på jobbet, eftersom jag inte somnade förän 3 någon gång. Men det gick an. 
 
Nu är äntligen denna helgen över och nu är vi inne på en ny vecka. Lite sjukt även att nästa vecka är julafton redan. Tiden går lite för fort!!
 
Idag jobbar jag iallafall, ska köra till cityresturangen innan jobbet, för att hämta lite grejer som saknades på vår resturang, sedan är det jobb till 21 som står på schemat. Snön som föll igår är dessutom fortfarande kvar, vilket är fint men inte så kul att köra i, då hela vår parkering är is?
 
När jag kommer hem från jobbet ikväll har jag inga planer, mer än att jag kanske ska försäka hinna diska lite om inte Filip är en ängel och hinner göra det innan jag kommer hem. 
 
Imorgon är jag ledig och då har jag planerat in att det ska bakas lussebullar! Sen även köra till elgiganten eller något för att köpa ett fodral till min macbook, så jag kan ta med den när jag kör hem till småland i helgen.
 
Ha en fin måndag. 
 
Puss och kram