Stranden

Hejsan!
 
Igår när jag vaknade fick jag lite konstiga "nyheter" av min far, som sedan satt fast i huvudet under hela dagen. Lite av det var förväntat medan andra grejer trodde jag inte alls fanns på kartan. Hur som haver, jag började jobbet vd 07 och stannade där till 14. Under kvällen sedan pratade papa och jag och nu ser det bättre ut. Även om jag blir lite arg eller rättare sagt besviken på vissa människor. Men så får det vara ibland. Speciellt om detta, för jag har inte mycket att påverka i det hela. 
 
Därför vaknade jag iallafall upp på ett väldigt bra humör idag istället! Jag la i kokosolja i hela håret direkt när jag vaknade, sen ställde jag mig och diskade och dammsugade. Innan fille också gick upp och vi gjodre oss gröt som vi åt till julkalendern. Mysigt!
 
Efter vi hade käkat lite lunch tog vi kameran och Smulan med oss i bilen och körde ner till stranden. Det var verkligen inte behagligt att gå där, speciellt inte utan mössa som jag gjorde, för det blåste såå mycket. Men det var väldigt fint att kolla på himmelen och speciellt stranden! 
 
 
Nu har i iallafall hunnit värma till oss här hemma igen. Jag har också satt upp två stycken talgbollar ute i blomlådan. Det ser inte fint ut och jag tror inte heller så mycket på attd et faktiskt kommer komma några fåglar och äta av dem. Men man kan ju alltid hoppas!
 
Ikväll vet jag inte . om vi hittar på så mycket mer. Blir väl förmodligen att vi skypear lite med Olle, som vi gör nästan varje kväll. Jo, jag ska nog spela lite sims eller kolla någon serie, för det var länge sen.
 
Puss och kram