Vinter i småland

Hejsan!
 
I fredags efter jobbet, skyndade jag mig hem för att ta en dusch och packa. Sedan tog vi oss ut i bilen och körde hemåt mot familjen i Småland. Eftersom jag är en mes och det var lite halare underlag, så tog det nästan en timme längre än vad det brukar att köra. Jag var dessutom så trött, så var tvungen att pausa i Ljungby och vila ögonen lite. 
 
Resterande dagar av helgen bestod mest av att umgås med familjen. Vi gick ut på åsen under lördagen för att grilla korv till lunch. Super mysigt och gott! Under eftermiddagen körde vi till Kosta för att bl.a.. göra lite ärenden åt famo, men även köpa present till min kusin som fyllde 20 i söndags. Efter någon timme var vi klara och nöjda med alla köp! Jag köpte även en spännande grej som jag tänkte skriva om inom snar framtid om den funkar eller ej!
 
På söndagen gjorde jag frukot på sängen till filip, vi var och gick en långrunda med Smulan, förbi famo en sväng också. Sen gjorde jag lunch som vi precis hann få i oss innan jag skulle skjutsa Filip till bussen. Jag hann hem för att typ byta om innan det var dags at åka till kalas. Där var det trevligt, kul att träffa lite släkt nu när man inte gör det så ofta längre. 
 
Idag tog jag mig lite sovmorgon innan jag och smulan gick till famo för att vara där till klockan tolv ungefär. Jag gick ut en sväng i solen och fotade lite, sen åt jag lite tomtegröt och macka med julskika till lunch innan jag var tvungen att köra hem till pappa för att packa ihop. 
 
Jag hade nämligen tandläkartid vid 13.00, och hade planerat att kunna köra direkt där ifrån. Därför var jag tvungen att lite snabbt och smidigt packa ihop mig och Smulan innan det var dags att köra. 
 
Allt gick bra och runt fyra var jag hemma i Halmstad igen! 
 
Ikväll ska jag snacka med Olle och Filip är faktiskt just nu och hämtar en pizza som vi ska gotta i oss!
 
Hoppas ni har haft en fin helg! 😄
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Så härligt med snö!! ❄️❄️😄

#2 - Rickard

God Jul! Hoppas du får en fin dag i Småland :)

/ Rickard

Svar: Tack detsamma! Är tyvärr inte i Småland dock, utan i Halmstad och jobbar.. :)
//Ellenor
Ellenor Glamocak

#3 - Rickard

Oj, där ser man hur oinformerad man är :) så det är inte bara jag som jobbar julen, tur att det finns sånna som oss som håller hjulen rullande när alla andra är hemma och slöar :)

Skulle varit hemma egentligen men i samband med att jag blev flyttad till en ny båt så fick jag byta schema vilket innebär att jag får vara kvar här i Helsingfors och bunkra olja till Finlands färjorna i två veckor fram till början av januari...

Svar: Inte lätt att veta. Men det är tur det finns sånna som vi, vad skulle dem annars göra 😊
Oj mindre kul. Filip sa dock något om att du blivit lite befodrad, så isåfall får man säga grattis om det stämde =)
Ellenor Glamocak

#4 - Rickard

Tack så mycket :) Ja, nu behöver jag inte byta om till overall och hörselkåpor riktigt varje dag längre så livet leker :)

Nyfiken på om det var mycket besök hos er på julafton? Mycket folk som är ute och kör som behöver stanna till för mat anatar jag?

Svar: Under dagen är det inte jättemycket, om man jämför med andra dagar. Men de som kommer mest, är ju familjer som är ute och åker. Alltså många menyer och Happy-Meals på en beställning = jobbigt 😅.
Men efter 20 och till 02 då är det väldigt mycket att göra. :)
Ellenor Glamocak