Fixardag

Hejsan!
 
Idag har jag varit ledig också. Humöret var inte på topp igår, inte idag heller, det börjar vända nu dock. Har inte gjor tmycket idag, mest fixat här hemma lite. Spelade lite på förmiddagen. Runt lunch slängde jag ihop en deg, för att baka lite bröd. Under tiden den jäste hann jag diska, plocka ordning i köket, plocka in den rena tvätten(som jag skulle gjort igår) och plocka ordning lite andra saker som låg där dem inte skulle. 
 
Till kvällsmat fick FIlip och jag för oss att gå och köpa pizza. Det var la gott. När vi var mätta så ringde vi Olle på skype och spelade i ett par timmar. Det var kul. :)
 
Nu kollar vi på Paradise Hotel för tillfället. När det är slut ska vi nog gå och lägga oss. I morgon ska jag jobba, börjar dock inte förän 11.45, så det är chill. Har varit ledig i tre dagar, vilket är för länge.
 
Puss och kram
 
Tog även och slängde blommorna jag fick på alla hjärtans dag, rosorna var ganska fina, trots att de var helt vissna. 
 
 
På eftermiddagen blev vädret väldigt trist.
 
Vi beställde en kebabpizza med pommes och isberssallad på. Den var god, men man blev väldigt mätt!
 

5 fakta om mig.

 
♦ Jag är onormalt mån/rädd om grejer som är mina. Klarar oftast inte av att andra använder/rör mina saker.       Och skulle något hända med dem, så får jag typ ett halvt sammanbrott och börjar gråta och vet ej hur jag         ska kunna kalla grejerna för mina igen, typ. Väldigt svårt att förklara, med folk som känner mig vet precis hur   jag menar. 
 
♦ Jag har aldrig någonsin varit utanför Sveriges gränser. Inte ens i Danmark eller Tyskland.
 
♦ Jag tar aldrig det sista. Äter jag, så lämnar jag alltid kvar lite, alltid. Speciellt när jag är hemma. Jag gillar heller inte att ta det sista ur paket eller liknande. T.ex. ur yoghurtpaketet, mjölken eller maten som är i kastrullen. 
 
♦ Jag älskar att sitta och lösa sudoku och kan göra det i ett par timmar tillsammans med musik, lätt!
 
♦ Jag hatar foton på mig själv. Bilder jag tar själv, med t.ex. frontkameran funkar helt okej. Men är det någon annan som ska ta en bild på mig så är det verkligen inget jag känner mig bekväm med under tiden bilden tas. Inte heller efter, när jag ska kolla på bilderna.
 
 
 

Dagars utmaning

Hejsan på er! 
 
Idag är jag ledig och tar det bara lugnt. Har spelat lite lol under förmiddagen och även pratat med Olle. :D Snart ska jag slänga ihop något till lunch, även Filip kommer hem en sväng och käkar. Efter maten tänker jag ta tag och vika in all tvätt, det är verkligen det tråkigaste som finns. 
 
Föresten så tänkte jag börja med en "dagars utmaning". Fast istället för vanliga "31 dagars utmaning", där man skriver en grej varje dag i en månad, har jag bara 19 grejer jag ska skriva om. Dessutom kommer jag lägga upp dem var tredje dag. Första kommer att komma ikväll, sedan kommer nästa på torsdag o.s.v. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 

Helg

Hejsan!!
 
Nu råkade det bli några dagars uppehåll igen, men det är helt okej. Dagarna har bestått av jobb mest, sedan jag kom hem hit till Halmstad i torsdags. Det har varit fullt upp om dagarna och tiden har gått fort. Väl hemma har jag somnat direkt nästan, för jag har varit så trött. Men nu har jag helg, yay. 
 
Idag var det så himla fint väder när jag cyklade till jobbet i morse, vilket gör att man inte ha kunnat vara på annat humör. När jag hade slutat dock, så hade det mulnat på och börjat regna lagom till jag skulle ut och cykla. Vilket var mindre roligt. Men när jag kom hem idag var jag inte lika trött iallafall. Har kollat lite Grey's Anatomy, ätit lite mat som Filip fixade. Nu har vi myst ner oss framför mello, inte för att jag är jätteintresserad detta året. Men lite kul är det allt. :) Filip gjorde även den godaste kladdkakan jag någonsin ätit, igår, så en liten bit av den kanske det blir ikväll också. 
 
Imorgon har vi en tvättid inplanerat, funderar även på om jag ska träna. Får se vad som händer.
 
Hoppas ni har en fin lördagskväll! 
 
Puss och kram
 
När jag var hemma fick jag för mig att sätta i lite löshår, i 
någon timme. Trots att jag trivs bra i mitt korta hår. Så 
saknar jag min långa hår ibland. :) :/