5 fakta om mig.

 
♦ Jag är onormalt mån/rädd om grejer som är mina. Klarar oftast inte av att andra använder/rör mina saker.       Och skulle något hända med dem, så får jag typ ett halvt sammanbrott och börjar gråta och vet ej hur jag         ska kunna kalla grejerna för mina igen, typ. Väldigt svårt att förklara, med folk som känner mig vet precis hur   jag menar. 
 
♦ Jag har aldrig någonsin varit utanför Sveriges gränser. Inte ens i Danmark eller Tyskland.
 
♦ Jag tar aldrig det sista. Äter jag, så lämnar jag alltid kvar lite, alltid. Speciellt när jag är hemma. Jag gillar heller inte att ta det sista ur paket eller liknande. T.ex. ur yoghurtpaketet, mjölken eller maten som är i kastrullen. 
 
♦ Jag älskar att sitta och lösa sudoku och kan göra det i ett par timmar tillsammans med musik, lätt!
 
♦ Jag hatar foton på mig själv. Bilder jag tar själv, med t.ex. frontkameran funkar helt okej. Men är det någon annan som ska ta en bild på mig så är det verkligen inget jag känner mig bekväm med under tiden bilden tas. Inte heller efter, när jag ska kolla på bilderna.
 
 
 
#1 - matilda

Haha känner såå igen mig på det där med att aldrig ta det sista. Men istället så lämnar jag alltid lite kvar av det jag dricker. Finns alltid glas och muggar omkring i lägenheten med lite kaffe, vatten eller apelsinjuice kvar på bottnen...