31 januari 2017

Myskväll

Allmänt

Hejsan! 
 
Varit en väldigt skön dag idag. Bara tre timmarsjobb, under några lugn timmar dessutom. Väldigt skönt! Var lite ont om folk idag dock, så blev frågad om jag vill jobbar till klockan fem. Brukar sällan säga nej när de frågar, men i dag hade jag ingen lust. 
 
Hemma under eftermiddagen har lite gta spelats. Ganska kul faktiskt. När jag hade tröttnat på att sitta och spela, påbörjade jag middagen. Idag blev det fisk, gott!! 
 
Nu har vi precis gjort popcorn och krypt ner i sängen framför tv:n för att kolla farmen. :P
 
Puss och hej
 
 
Idag blev det paneradfisk med kokt potatis, ärtor och en lätt citronsås jag slängde ihop. 
 
 
Popcorn!!
 
 

31 januari 2017

Snart ledig

Allmänt

Hejsan! 
 
Grådagen bestod bara av jobb. Från 06.00 till 16.20 ungefär. Orkade inte sätta igång datorn efter det, plus hade inte heller något intressant att skriva om. Inte för att jag har det nu heller, men, men. :P 
 
Idag har det iallafall varit sovmorgon, för jag börjar inte förän 11.30, dessutom jobbar jag bara tre timmar, slutar alltså redan 14.30!!! :D Sedan är jag ledig imorgon med dessutom, ska bli skönt. Är mest taggad på imorgon för då kan vi hämta nycklarna till lägenheten. När vi har hämtat nycklarna ska vi cykla förbi och kolla på den, ska bli kul. Då vi inte har kollat på den än! 
 
Nu ska jag slänga i mig lite mat bara innan jag cyklar iväg till jobbet. 
 
Hörs ikväll kanske. Puss och hej
 
 
 
 
 

29 januari 2017

Söndag

Allmänt

Hejsan!
 
Gick upp och åt frukkost vid fem ungefär i morse, jobbade sedan hela dagen. Vilket flöt på bra. Hade inte med någon matlåda heller, utan planen var att äta lunch hemma. Slutade dock inte förän klockan två och hade inte med något litet att äta under tiden, så var lite lagom vrålhungrig när jag slutade. ;) 
 
Hemma, när jag klev innan för dörren hade Filip dock maten klar precis till jag kom hem, då blev man lite lagom glad!!<3<3<3 Mätt och belåten tog jag en långdusch, sedan har jag suttit och läst till nu. Håller på att läsa en av Dave Pelzers böcker. Den sista han har skrivit. Tycker om dem, kanske bara för att jag känner igen mig i hans situation på något sätt, eller för att det faktiskt inte är fiktion, vilket gör allt mycket intressantare. 
 
Ska fortsätta skriva lite på ett inlägg jag håller på med, sedan ska jag nog läsa resten av kvällen. Ska upp lite innan 05 i morgon med. Så blir en lugn kväll. :) 
 
Puss och hej
 
Ibland kan han ;) Så gott!