En massa kattmys, bio och Pinchos!

Hejsan!
 
Denna veckan har Fille och jag jobbat om varandra varje dag, så vi har bara setts lite när han vaknat, sedan när jag kommer hem och han ska sova. Trots det har veckan gått väldigt fort. När jag inte har varit på jobbet, har mestadels av tiden bestått av kattmys. Hon är en fantastik liten filur, även om hon kan vara väldigt jobbig ibland!
 
I tisdags var jag ledig och då var faktiskt Lukas här på lite besök inan han skulle till jobbet, jag gjorde lite mat till oss, sedan snackade vi mest. I fredags var jag oxå ledig, samt att vädret var ganska fint, så jag passade på att cykla till Galgberget för att ta en löparunda. Det var välbehövligt. Till kvällen hade jag även köpt biobiljetter till mig och Filip, samt bokat bord på Pinchos, så det var vad vår fredagskväll bestod av. Kände att vi behövde hitta på något efter att knappt ha umgåtts tillsammans sen innan midsommar. Bion var "Dumma mej 3" och den var väldigt rolig faktiskt, även maten var väldigt god. Trots att det jag var valde var på gränsen till för stark för min smak.
 
Idag är jag också ledig och har spenderat mestadels av dagen hemma och bara tagit det lugnt. Mestadels för att jag inte har kännt mig helt pigg, men också för att det  är skönt ibland. Ikväll ska vi vara ett gäng från jobbet som ska iväg och lyssna på en annan från jobbet som har ett band, ska bli roligt. Innan jag fixar mig för det och cyklar iväg ska Filip och jag göra oss lite mat. 
 
Hoppas ni får en bra lördagskväll!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Var även tvungen att prova på "Sodapop" drinken alla verkar dricka som äter där, jag tog den alkoholfri dock. Men visst var den god, dock inte det optimala till mat!