Första veckan på semestern

Hejsan!
 
I lördags förra veckan jobbade jag mitt sista pass innan jag gick på semester. På söndagen dagen efter åkte Filip och jag sedan till Håcksvik för att hälsa på hos hans föräldrar. Jag hade tänkt att endast stanna till torsdagen, men slutade med att jag stannade tills idag. 
 
Jag lyckades redan i måndags bli sjuk och igår åkte vi till vårdcentralen för jag hade lyckats få öroninflamation, men trots det har veckan varit väldigt bra. Det hade lovats en vecka utan sol och med risk för regn varje dag. Men det har inte regnat något knappast, förän idag och vi har haft ganska mycket sol. Vi har paddlat kanot, varit på kalas, solat en massa, ätit god mat, gått ute i skogen, plockat svamp och bara tagit det väldigt lugnt. Ganska så väldigt bra tycker jag, hade varit perfekt om jag slupit bli sjuk bara!
 
Tyvärr hade jag inte med mig kameran dock, vilket jag såklart ångrade i efterhand. Men på måndag åker jag hem till Småland och då ska den självklart med!
 
Idag kom vi hem vid halv tre ungefär. Vi packade upp direkt för att få det överstökat, sedan värmde vi lite mat som vi fick med oss ifrån gårdagens grillning, innan vi gick mot affären för att fylla på kylskåpet lite. Vi bokade även tvätt-tid till imorgon förmiddag..
 
Jag är bara hemma två dagar innan jag åker igen och har inga speciella planer för dem två dagarna mer än att hinna tvätta, packa och kanske träffa en kompis en sväng imorgon. Annars vill jag bara njuta av att kunna vara lite själv och inte känna press över att behöva umgås med en massa folk. 
 
Hoppas ni har haft en lika bra vecka som oss och att ni varit friska nog för att kunnna bada! :D
 
Nu ska jag och Fille ut och gå en runda. Och min älskade kamera ska få följa med! Ha en fin kväll.
 
Puss och kram