Snart semester 😄

Hejsan!! 


Till att börja vill jag försöka bli lite bättre på att blogga igen, det har börjat bli lite magert nu förtiden. Men det är mest för att det alltid är något att göra, så när jag väl har en stun över vill jag bara vara eller sova, på ett positivt sätt. Allt är väldigt bra just nu och dagarna bara flyger fram! 

Hursomhelst. Just nu sitter jag på jobbet och jobbar min sista pass av 6 stycken för denna jobbveckan. De sensate två dagarna har varit lite kaos på jobbet, folk som inte förljer rätt rutiner och för lite personal till rätt ställe. Finns en risk för det idag med, men jag tror det kommer gå bättre faktiskt! 

Vad mer som har hänt denna veckan? När jag inte har jobbat, har jag passat på att umgås med Filip och katten. Igår jobbade jag frukost dessutom, så på eftermiddagen packade Filip och jag ner badkläder och melon, sen cyklade vi ner till stranden en liten stund.

Imorgon är jag ledig en dag, sen jobbar jag i fem dagar. OCH SEN GÅR JAG PÅ TVÅ VECKORS SEMESTER!!!! 😛😏😄😄😄 Ska bli väldigt skönt och välbehövligt faktiskt. 

Hoppas ni haft en fin vecka och fint väder. 

Puss och kram 


Jag träffade även Olle en snabbis i torsdags. Då han åkte mellan Amo och Falkenberg och hade ett byte på 30 min i Halmstad. 😄
Mina fina ❤️