En fantastiskt bra födelsedag & lyckad bsv!

Hejsan!
 
De senaste dagarna har gått väldigt fort, förmodligen för att de har varit väldigt roliga och bra! Måndagen vaknae jag upp till frukost på sängen av Filip, med en massa fina paket.
 
Runt ett-tiden kom pappa, syskonen, famo, fafa och min fina Pixi! Filip och jag hade lagat pajer till lunch, med en god sås och sallad till, vilket blev riktigt gott, det verkade alla tycka. Efter vi fått i oss maten, körde jag iväg på ett snabbt möte på jobbet i en timme, sen tillbaka för att fortsätta umgås med alla här hemma. VI fikade och jag öppnade lite paket, vilket allt var väldigt bra och fina grejer! 
 
Tisdagen bestod bara av jobb och ryggvärk. Jag hade även ett skift som jag fick beröm för, vilket var kul för jag kände faktiskt att gick gick väldigt bra och var själv väldigt nöjd.
 
Idag hade vi den fruktade bsv:n på jobbet. VIlket är en ganska stor och viktig grej, men svårt att förklara för folk som ej jobbar hos oss. Men enkelt sagt är det som ett "test" som görs på allt och hela resturangen. Hur vi gör gassen, hur fort vi serverar alla gäster, hur perfekta alla burgare är osv. Och alla förberedelser och tragglande hade sitt resultat idag, för vi klarade det galant. Samt min station fick ett utmärkt resultat, jättekul! Så nu kan vi andas ut lite. 
 
 
Det börjar även dra ihop sig mot stockholm, som jag åker till på söndag kväll.HAr fortfarande en del att hinna med tills dess, samtidigt som jag jobbar varje dag. Vi får la se hur det går. :-) 
 
Imorgon har jag i allafall en chill dag, samt sovmorgon. Jobbar 10-16, superskönt!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Mikaela

Vilka härliga bilder :D

#2 - Anonym

Grattis! Både på födelsedagen och till dom fina resultaten :)

/ Rickard

Svar: Tack så mycket!! 😄
Ellenor Glamocak