Exakt ett år sedan studenten.

Hej! 


Tänk att idag är det ett helt år sedan jag tog studenten. Ett helt år sedan jag upplevde en av de bästa dagarna i mitt liv. Tårarna och förvåningen när mitt namn ropades upp och de sa att jag hade gjort mig förtjänt av stipendiet. Alla skratt när man pratade om minnen och Maria hade gjort en fin tb-film med massa roliga bilder på oss, bästa Maria! Och sedan tårarna, paniken och glädjen innan man skulle springa ut och så fort man tog steget utanför dörren så var inte det min skola längre, att jag inte ens hade en skola att gå tillbaka till i höst. Det var läskigt. 

Men gud vad mycket som hänt under detta året. Både bra och dåliga saker. Framförallt hur jag har ändrats som människa, vuxit och lärt mig en massa nya saker, som inte inkluderar ekvationer, formler, eller om det ska vara die, der eller das. Inte trodde jag att ett år utan skolan skulle gå så fort, att så mycket kunde ändras och att jag skulle ha möjlighet till så mycket lärdom. Men det har jag verkligen, mycket tackvare mitt jobb! 

Idag är jag inte lika panikslagen som jag var för ett år sen. Men ändå skulle jag inte säga att jag vet exakt hur mitt kommande år ser ut, förutom att även det inte kommer bestå utav skola. Och det känns förvånadsvärt bra. Vilket jag aldrig skulle tro, att jag Ellenor skulle efter ett år utan skola inte ha en spn abstinens att hon hade läst vilken kurs som helst bara för att få plugga. 

Haha, men det känns bra, verkligen. Jag är förväntantsfull på vad jag tänker den 10:e juni 2018. Vad som har hänt på dem 365 dagarna och om jag då vet vad jag vill med mitt liv. 

Imorgon jobbar jag, sedan flyger jag till stockholm och kommer hem på fredag. Bara det är en sån sak som jag aldrig skulle gjort för ett år sen, och jag är fortfarande är lite skeptisk till. Men i slutändan kommer jag vara glad att jag gjorde det! 

Men jag kan säga redan nu att det inte kommer komma någon uppdatering under dem dagarna, utan det får bli efter. Kommer ha fullt upp hela dagarna och kvällarna, vill dessutom vara därr fullt ut och orka med allt. 

Så vi hörs på lördag eller söndag nästa vecka! 

Puss och kram 💛❤️💛


Min bästaste Olle!
Möttes även av den finaste överraskning när jag var påväg hem från mitt utspring och allt, som mina fastrar hade knåpat ihop. Lite tråkigt dock tt jag inte har mycket finare och bättre bilder på det.