Matmarknad och mindre god fudge

Hejsan! 


Sitter på jobbet för tillfället och har rast. Börjar stressa upp mig väldigt mycket inför att flyga till Stockholm på söndag, då vi inte ha kunnat tvätta de senaste nästan 2 veckorna... Varför vi inte har kunnat är för att det blivit något fel med vårt lägenhetsnummer och sidan man bokar tvätt tiderna, så vi kan ej boka någon. :/ Och nu börjar kläderna ta slut..haha sista alternativet får la bli att köpa allt nytt, men vill helst slippa det. Jag hoppas vi får svar idag och att dem löst det, för då jäkla ska jag tvätta hela natten 😅😄

Igår hade jag ju en lite "chillare" jobbdag, bara 6 timmar och vid fyra fick jag hem. Fräschade till mig hemma sen efter lite om och men cyklade Filip och jag ner till stan för att gå på matmarknaden som var där. Det luktade gott att gå där bland maten, men vi köpte ingen mat för vi ej var speciellt hungriga. Ostället köpte vi lite fudge som tänkte i kunde ha och smaka på hemma, dessutom såg de väldigt goda ut och fanns sååå många roliga och goda smaker.. 

Haha de var ganska dyra och vi tog några olika smaker, men ack vad besvikna vi blev. 😩 De var inte alls som förväntningarna, vissa kunde jag inte ens svälja för de smakade penicilin typ. 😕 Men man måste ju prova! 

Nä, nu ska jag snart in och jobba igen. Bara fem timmar kvar ungefär, sen ska jaag HEEEM. 

Ha det gött!
Puss och kram