Några bra dagar

Hejsan!!
 
Det har börjat bli glesare mellan inläggen, viket är för att jag faktiskt inte hinner med oftare än så. Men jag tycker också det är bra, för då kanske det har hunnit hända någon intresssant sak mellan inläggen, samt det finns lite fler bilder. 
 
Så vad har hänt sen i...tisdags?  Jag har jobbat fram till fredagen, skyndade mig då hem direkt efter jobbet, duschade, packade sen kilade Filip och jag iväg till tåget för att åka hem till hans mor och far. 
 
Under helgen har vi fikat en massa, njutit av skogen och tystnaden, hunnit gå några rundor, kollat på hästutställning, varit lite på loppis och lördagen spenderades i hans mormor och morfars stuga, där Filip skulle sätta ut deras brygga tillsammans med hans morfar. Blev även lite småfirad med tårta och paket idag innan vi skulle åka hem, vilket var en rolig och trevllig överaskning!
 
Sen vi kom hem vi halv sju ikväll ungefär, har vi hunnit handla och förbereda inför morgondagen, för då kommer min familj hit, plus famo och fafa! Ska bli himla trevligt att ha alla dem på besök. Lyckades även byta  bort mitt 06-15 pass imorgon, vilket = att de kan vara här många fler timmar, yaaayay!!! :D 
 
Snart ska jag ta och krypa ner i sängen och försöka sova så jag slipper min ryggvärk i några timmar. 
 
Hoppas ni har haft en fin och bra helg! :)
 
Puss och kram