Tillbaka i Halmstad efter Stockholm och SMC!

HEEEEJSAN! :DD
 
Igår kväll lite efter tio klev jag tillslut innan för dörren, efter en riktigt lång dag. Det kändes både otroligt skönt, men även väldigt tomt må jag säga. 
 
Denna veckan har varit över mina förväntningar, verkligen. Och första 12 timmarna var jag väldigt skeptiskt fortfarande, men sen blev det bara bättre och bättre. Vi har haft det så roligt och lärt oss massor.
 
Att ha fått sitta på föreläsningar var kul, men det märks att jag är van att göra allt annat än att sitta still nu för tiden. Det var långa dagar med föreläsningar, 8-17 varje dag. Trots det, så blev det sena kvällar och en å annan drink. 
 
Även att vara i denna lilla "donkenbubblan" har varit en fantastikt rolig och konstig upplevelse. Att det alltid fanns människor som faktiskt förstår och är lika nördiga som en själv i jobbet, så man kunde diskutera med dem, var riktigt kul. Samtidigt blev det jobbigt ibland, när folk trodde de kunde skryta till om sig osv. Även att det blev lite för mycket donkensnack ibland, var det roligt
 
Trevliga människor har man även fått lära känna, som var lite sad att lämna. Men man kanske stöter på dem någon gång, vem vet!
 
Jag flög ju även både dit och hem, vilket var första gångerna jag har flugit. Det var ju en upplevelse också, ganska trevligt. Dock igår på vägen hem, när vi skulle landa, då var det nog det värsta jag har varit med om. Mina öron gjorde såååååååå ont. Och jag som har spräckt mina trummhinnor innan, fick sån panik, för det var alltså inte långt ifrån det..:-)) Mina öron är fortfarande helt konstiga idag, hoppas det försvinner snabbt. Men tänker inte flyga igen på ett bra tag nu. :-)
 
Filip är hemma hos sin familj, så idag har jag en dag då jag kan vara helt ensam. SÅ skönt. Har pratat en del i telefon med Olle, varit en runda nere i staden och gått, himla fint väder ute idag! Är tillbaka hemma nu och Olle har ringt igen. Funderar på att gå ut en sväng igen, men denna gången med min kamera!! :D Vi får se. Eller kollar jag bara serier hemma och försöker att vila upp mig. Jobbar fyra dagar nu, sen åker jag direkt till Småland efter mitt nattpass på torsdags morgon! Längtar så himla mycket!
 
Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag och ni får en fortsatt fin helg!
 
Puss och kram
 
Även om jag har haft det kul och trivts, behövda jag ibland bara pausa från allt. Tog då och pratade med Filip i telefon och bara gick ute i ett par timmar. Välbehövligt för att orka hålla humöret uppe!
 
 
På tisdagkvällen blev alla kursdeltagare bjudna på Hard Rock Café. God mat och rolig kväll. Haha mindre bra bild dock!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Äntligen! Den här veckan har varit allt för lång :) Vi var faktiskt också i Stockholm igår... Var iland och gick en promenad men såg dig inte? Ni kanske satt inne precis då...

Vad är smc för något?
/ Rickard

Svar: Vi var inte klara på skolan förän vid 15 och sedan tog vi taxi direkt till flygplatsen och väntade där. Så var nog därför vi inte stötte på varandra! ;)

Smc står för "Shift Mananger Course". Vilket är den utbildning jag gått nu, för att bli skiftledare! 😁

Hälsningar Ellenor
Ellenor Glamocak

#2 - Anonym

Nice! Kul att dom satsar på er :)

/Rickard