Fredag

Hejsan!!


De senaste dagarna har varit ganska gråa och regniga, bestått av lite jobb varvat med serier och sims. Dessutom har min systemkamera varit urladdad i två dagar, vilket gör att det inte är så kul att uppdatera när man inte har några bilder att slänga med i inläggen. 

Jag sitter förtillfället på jobbet och har rast, äter lite gör jag också. Jobbar till halv tre idag, sen ska jag cykla hem. Jobbar hela denna helgen faktiskt.. :-) 

Det var några på jobbet som undrade om jag ska med ut på lördag dock, vilket jag dock är kluven till om jag ska. Av flera anledningar, jag får se hur jag känner imorgon efter jobbet. 

Ha en fin fredag! 

Puss och kram


29 mars

Hejsan!
 
Igår var jag på utbildningen och kom hem runt tolv tiden. Nu börjar det kännas mer verkligt men även läskigt att jag faktiskt kommer leda skift om si sådär 10 veckor!! :o När jag väl var hemma tog jag det lite lugnt en stund, sen gick jag ut i någon timme eller två på eftermiddagen. 
 
När jag kom tillbaka satt Filip och gjorde lite fysikuppgifter, men kunde inte den sista, så jag försökte hjälpa honom med det lite. 
 

 
Idag är jag ledig igen (?? ja, jag jobbar väldigt lite nu för tiden), haha vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med. Är lite sugen på att spela sims idag dock, så det ska jag nog göra. Kanske ta mig en sväng till gymmet med, eller gå en runda, får se.
 
Ha en bra onsdag!
 
Puss och kram
 
 

2017-03-27

Hejsan :)
 
Idag har jag varit ledig. Det fina soliga vädret som var i helgen var även borta idag, vilket var väldigt synd. Därför blev det  att göra grejer ino,hus istället. Spenderade några timmar mitt på dagen med att hjälpa Filip lite med det här att få personliga brev skrivna och inskickade till olika jobb, vilket är skönt att det är gjort nu. Hann även tvätta min jobbuniform under tiden, vilket jag verklilgen behövde få gjort idag, eftersom jag ska iväg på kurs imorgon och den då måste vara skinande ren!
 
Nu på kvällen har vi haft igång lite Youtube på tv, samtidigt som vi har sutttit och pratat med min syster i skype i ett par timmar. Väldigt trevlig var det! 
 
Ska somsagt på kurs imorgon och vi åker ganksa tidigt, måste därför sova nu. Tiden bara rann iväg när vi satt där och pratade. 
 
Puss och kram
 
Hade ingen bra bild till inlägget, så fick bli någon random gammalbild ssen i höstas. :)  Saknar lite att bo vid starnden ibland
 

Finns det något du ångrar?

Okej, jag undrar nu varför jag tog med denna punkten på dagarsutmaningen?? Kommer bli ett ytterst tråkigt och kort inlägg känner jag på mig. 
 
Självklart ångrar jag saker. Det gör ju alla. Vissa ångrar många saker, medan andra bara ångrar några få saker de har gjort. 
 
Jag skulle säga att mycket ångrar jag inte. För alla beslut och handligar jag har gjort, har ju fomrat mig och gett mig lärdom till den människan jag är idag, vilket jag gillar. Men sen finns det några få grejer jag ångrar väldigt mycket, speciellt en sak. Det är dock grejer jag inte riktigt skulle dela med mig av till någon..
 
Men till er som sitter där nu och har panik över något ni har gjort och ångrar er. Det löser sig och nu vet ni hur ni ska göra eller inte ögra nästa gång. Man får vara positiv!! :D
 
Inte min bild. Den är tagen från Pinterest.
 
 

26 mars

Hejsan!!
 
Igår låg vi och kollade på film, men jag var trött och somnade innan filmen var slut och jag sov ända till tio idag?? Haha, det händer inte ofta. Visst klockan är framdragen en timme, men det är ändå sent för att vara mig. Iallafall. När jag väl var uppe i morse fixade jag lite frukost till oss, gjorde en smoothie och lite goda mackor till det. 
 
Idag är det söndag och jag jobbar 16.00 - 24.00 inatt, ska därför ta det ganska lugnt under dagen. Kolla lite Vampire Diaries och så. 
 
Ha en fin söndag!
 
Puss och kram