2 mars 2017

Favorit citat.

Allmänt

Jag har inte precis något favorit citat precis. Jag kan inga citat utantill heller, men jag älskar att sitta på t.ex. pinterest och söka på quotes och läsa både positiva och andra relaterande bilder med en liten text på. Så här är några jag relaterar lite till. 
 
 
 
 
Vad många kanske inte vet om mig är att jag är troende. Jag tror på att allt som händer i livet, både ont och gott. Så kommer det bli bra sen. Trots att det inte blir som du trott och tänkt dig. Det blir bra tillslut.
 
 
Jag är även en person som väldigt ogärna säger och visar hur jag mår om jag inte mår bra. Speciellt när det kommer till vissa saker och då är den enda gången jag kommer prata om det om någon faktiskt fråga om just det. Vilket jag ibland önskar på de där dåliga dagarna, men inte lätt för folk i min omgivning när jag inte säger något alls om det. 
 
Men jag tycker man ska vara noga med att fråga folk man bryr sig om hur de mår. Och inte bara ta ett "det är bra" så lätt varje gång, utan fråga lite extra noga ibland. För ibland har alla något som tynger hjärtat. 
 
 
Denna bilden  hade jag med i en novell jag skrev i början av gymnasiet, den handlade om mycket i mitt liv som jag då, aldrig hade pratat högt med någon egentligen. Jag tycker fortfarande den passar väldigt bra. För jäkla vad mycket krabb det har varit genom åren och mycket jag har fått stått ut med, men det har gjort mig till en väldigt stark och mogen människa idag. Vilket jag är väldigt stolt över!
 

 
 
Avslutar positivt och vad jag brukar säga är hemligheten till att jag har haft det så lätt i skolan, när folk fråga hur jag gör. Visst okej, jag har väldigt lätt för att lära mig saker, men mycket handlar om tankesättet också. Man kan inte gå in för att t.ex. göra ett prov och tänka "detta kommer aldrig gå, jag kommer inte klara det". Utan jag har alltid gått in lugnt och inte tänkt tanken att det ens skulle kunna gå dåligt, för då gör det inte det. 
 
Samma sak med andra saker i livet. Inställningen man har påverkar så himla mycket, vad det än gäller. Därför ska man alltid försöka ha en positiv inställning till dagen och vad den har att komma med!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress