16 mars 2017

Taco-torsdag

Allmänt

Hejsan!
 
I tisdags var jag iväg på kurs, det var mest genomgång inför vad som komma skall. Men det var kul med lite omväxling, samt nu börjar det kännas mer på riktig. Är taggad!
 
Gårdagen bestod av bara en massa jobb..när jag kom hem vi halv tio-tiden, var jag helt slut. Vi slängde ihop lite mat snabbt, sedan borstade vi gaddarna och gick och la oss, vi somnade direkt, med lampor tändo till och med.
 
Idag har jag varit effektiv. VId frukosten imorse bokade jag tvätt-tid vid 10.00. Innan jag skulle ner till tvättstugan ringde syster min. Vi har inte pratat sen jag var hemma sist, så det var på tiden. Hon var i lurarna fram till fyra/fem tiden sen.
 
Under tiden tvättades och så sen, hann jag städa här hemma, haha känns som om det är det jag gör hela tiden. ;) Men packade upp sedan helgen, för det har vi glömt göra. När tvätten tillslut var tumlad och klar, var det bara att bära upp det och börja vika in allt och hänga upp det som ej tumlats.. 
 
Till kvällsmat var vi sugna på kvällsmat, så gick iväg och handlade lite bröd och grönsaker till det. Det var även billiga jordgubbar på Ica, så köpte det med.
 
Väl hemma, ringde min syster upp mig på skype istället, så video-samtalade vi istället, de sista timmarna. :D Samtidigt löste jag lite sudoku, vi lyssnade på musik, snackade skit och jag skrev lite.
 
Framåt fem-tiden kom Filip hem, så då la Emelie och jag på. Istället begav Filip och jag oss ut på en runda. Vi gick på lite nyavägar, såg en massa konstiga hus. Var även nere en vända vid hamnen.
 
Nu har vi precis ätit, var såå gott med tacos! Ikväll vet jag inte om det blir lite gibb eller om jag ska kolla VD. Jo och äta jordgubbar såklart!
 
Puss och kram
 
Nya favoritmaten, när man vill äta något enkelt, som går relativt snabbt. Ris, vårrulle och Filips mammas rabarber chutney!
 
 
 
 
 
Haha, ser ni hur hemsk min skärm börjar bli??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress