Tisdag 30 maj

Hejsan!
 
De senste fem dagarna har bara bestått av jobb. Jag har dessutom haft skift fyra dagar i sträck vilket gick bra de första två dagarna och var roligt, men i söndags...det var det värsta jag har varit med om. Jag började tillslut gråta mitt i allt kaos och gick inte hem förän efter att varit på jobbet i ungefär 12 timmar..var helt färdig när jag kom hem.😂 Så när jag igår skulle upp vid 04.45 igen för att cykla till jobbet, var jag lite lagom otaggad. 
 
Idag har jag haft en ledig dag vilket har varit såååå skönt. Började med att ta en riktigt sovmorgon till klockan halv nio ungefär, åt lite extra god frukost. Tog det oehört lugnt fram till klocckan var två ungerfär, kollade en massa youtube och serier. Lite efter två kom Fille hem och då släpade jag ut honom på en lång runda med mig!! :D Och vi kom tillbaka hem precis lagom till att det började regna ute.
 
Ikväll ska vi äta gädda, vilket ska bli gott! Sen kommer jag nog spendera resten av kvällen framför någon film eller spela lite. Imorgon börjar jag inte förän 8.00, så har ju nästan lite sovmorgon. ;) 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
Ätit massa god melon denna helgen 😍
 
 
 
 
 
 
 
 
Träffade på tre söta ankor som följde efter mig när vi var på Laxön 😍🦆
 
 
 

Syrener vart man än går

Hejsan!
 
Igår slutade jag vid fem-tiden, vilket gjorde att jag inte somnade så fort jag kom hem. Utan istället passade jag på att vara ute och gå då, Olle ringde även efter en stund och höll mig sällskap, super mysigt. HAde kunnat gå runt i flera timmar för att det var så skönt ute. 
 
Idag är det redan onsdag och jag har min lediga dag för denna veckan. Vilket än sålänge har spenderats hemma framför Greys Anatomy mestadels, men också med att diska och gå runt och lyssna på bra musik. Perfekt dag.
 
Snart ska jag bege mig ut för att gå en sväng också, för att avslut rundan med att gå förbi affären för att handla lite. Blev sugen på att göra en av min absoluta favorit pastarätt, jag brukade slänga ihop hela tiden när jag bodde hemma. Kanske skulle jag försöka ta kort steg för steg, skriva ner receptet och lägga upp här? Gillar ju att laga mat, så kanske skulle bli en ny kategori, we will see. :)
 
Hade även med min älskade kamera igår, så här kommer massa bilder. Är syrener överallt ute nu, vilket är helt amazing, dessutom luktar dem så gott!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En väldigt bra helg

Hejsan!!
 
Denna helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon börjar en sex dagars arbetsvecka. Men har haft en väldigt bra helg, så den borde hålla mig på bra humör hela nästa vecka. ;) 
 
I fredags var det ju party med polarna. Vi var hemma hos Davis till att börja med, senare drog vi ut, vilket var första gången sen i somras någon gång för mig?? Det var kul och natten bara rullade på alldeles för fort. Tillslut gick jag hem lite innan klockan var sex och var hemma runt halv sju på morgonen. Sov som en stock sen. Vaknade till ibland och var uppe och åt, men sov från och till fram till klockan var nästan fem på eftermiddagen?? Haha, vet inte hur det gick till. Men när jag vaknade den sista gången bestämde jag mig direkt för att jag var tvungen att gå ut och gå en runda för att vakna till och försöka må lite bättre. ;) Vilket jag gjorde och självklart var min kamera med.
 
Resten av den kvällen satt Filip och jag spelade samtidigt som vi skypeade med Olle. Mycket trevligt det också!
 
Idag planerade vi in att storstäda här hemma, sedan åka till Tylösand och kolla hur det ser ut där. Trots attt det inte var riktigt samma höga temperatur som det har varit de senaste dagarna, bestämde vi oss för att ta med badkläder och sola. Efter tre timmar på stranden gick vi hemåt, i alldeles rättan tid för att inte bränna oss allt för mycket. 
 
Under kvällen idag har jag gjort bröd, eftersom allt var slut hemma. Vilket vi även mumsade i oss till kvällsmat, himla gott med nybakt bröd!
 
Imorgon vankas jobba mellan 11-21. Himla jobbigt pass, men det bli vad man gör det till. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igårkväll fick vi även med oss en pizza påväg hem från vi lilla gåtur, gotti!
 
 
 
 
 
 

Helgen är äntligen här

Hejsan!!
 
Idag har det varit en lika varm och svettig dag på jobbet. Men lite roligare idag, då jag fick hålla skiftet. Så himla kul att man ser lite mer framsteg för varje gång man håller i ett! 
 
När jag kom hem vi fyra tiden ungefär hoppade jag in i duschen direkt, hade hårinpackning och allt. Så nu är man superfresh. 
 
Ute ur duschen gick jag typ och la mig direkt för att försöka ta en liten powernap. Somnade ganska fort nör jag väl hade varvat ner. Men Filip kom hem i samma sekund och väckte mig, sen kunde jag inte somna igen.. :-) 
 
Ikväll ska vi samlas några från jobbet och parta lite. Blir säkert trevligt!
 
Ha en fortsatt fin fredag!
 
 
 
 
Fick även något ryck att rigga uppkameran och ta lite bilder på mig. Liksom passa på när man ändå känner sig lite fin och fresh.