Heeejsan!
 
Har ni haft lika fint väder som vi idag? Här har det varit riktig sommar värme. Redan vid halv sex i morse när jag cyklade, var det så varmt ute som det brukar vara mitt på dagen i vanligaa fall, nästan iallafall. Som dagen rullade på blev det bara varmare och varmare. Jag jobbade dock då och jag kan säga er att det var inte speciellt roligt. Haha, det var uppe i 40 grader inne där vi står och jobbar, för tydligen funkar inte AC:n. Det värsta är ju att sommaren inte ens har börjat och det kommer bli varmare och varmaare...:-) Men gud vad skönt det var vid tjugo över två när jag stämplade ut och kunde kila ut i bara en slapp t-shirt, gå ut där det var lite vind i luften och cykla hem. Helt genomsvett var man! 
 
Eftersom det var så himla fint väder ute, kunde jag inte sitta inne mycket längre än till vi hade fått i oss lite lunch. Vi tog cyklarna och cyklade bort till Galgberget(tror det är vad det kallas) för att gå en runda där, nu när det faktiskt är grönt ute. Var verkligen jätteskönt och perfekt varmt i skuggan av alla träd. 
 
Två och en halv timme senare ungefär var vi hemma igen och skulle göra oss någon middag. Blev en liten köttbit(ack, jag som försöker äta mindre kött) och sallad. Himla smidigt men också gott!
 
Resten av kvällen har jag suttit framför datorn, kollat igenom en massa bilder och lysnat på musik. EN perfekt torsdagskväll. 
 
Imorgon ska jag hålla skift och börjar 06.00, därför är det dags att sova strax.
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cristina Jakobsson

Väldigt bra objektiv! Blir så fina bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress