En väldigt bra helg

Hejsan!!
 
Denna helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon börjar en sex dagars arbetsvecka. Men har haft en väldigt bra helg, så den borde hålla mig på bra humör hela nästa vecka. ;) 
 
I fredags var det ju party med polarna. Vi var hemma hos Davis till att börja med, senare drog vi ut, vilket var första gången sen i somras någon gång för mig?? Det var kul och natten bara rullade på alldeles för fort. Tillslut gick jag hem lite innan klockan var sex och var hemma runt halv sju på morgonen. Sov som en stock sen. Vaknade till ibland och var uppe och åt, men sov från och till fram till klockan var nästan fem på eftermiddagen?? Haha, vet inte hur det gick till. Men när jag vaknade den sista gången bestämde jag mig direkt för att jag var tvungen att gå ut och gå en runda för att vakna till och försöka må lite bättre. ;) Vilket jag gjorde och självklart var min kamera med.
 
Resten av den kvällen satt Filip och jag spelade samtidigt som vi skypeade med Olle. Mycket trevligt det också!
 
Idag planerade vi in att storstäda här hemma, sedan åka till Tylösand och kolla hur det ser ut där. Trots attt det inte var riktigt samma höga temperatur som det har varit de senaste dagarna, bestämde vi oss för att ta med badkläder och sola. Efter tre timmar på stranden gick vi hemåt, i alldeles rättan tid för att inte bränna oss allt för mycket. 
 
Under kvällen idag har jag gjort bröd, eftersom allt var slut hemma. Vilket vi även mumsade i oss till kvällsmat, himla gott med nybakt bröd!
 
Imorgon vankas jobba mellan 11-21. Himla jobbigt pass, men det bli vad man gör det till. 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igårkväll fick vi även med oss en pizza påväg hem från vi lilla gåtur, gotti!