13 maj 2017

Jobbhelg

Allmänt

Hejsan!
 
Sitter för tillfället hemma och har precis kollat klart säsongsavnittet för säsong 6 av VD. Så himla bra. Nu ska jag ta en lite paus från det dock, då det är vad hela min dag har bestått av fram till nu ungefär. 
 
Igår åkte Filip hem till sina päron under tiden jag var på jobbet och kommer hem imorgon eller måndag. Passar ypperligt att han åkte iväg, eftersom jag ändå jobbar hela denna helgen. (även om det hade varit ännu bättre om jag varit ledig och kunnat hänka honom) Haha, jag får sånna fruktansvärda skuldkänslor när jag åker iväg till jobbet hela tiden, speciellt om det är på helgerna, när han är ledig. Skitsamma. Det är även skönt att få vara lite själv ibland och bara kunna tänka på sig själv i några dagar. Därav har jag kollat serier hela denna dagen!
 
Idag börjar jag jobba vid 16.30 och slutar vid 01.00. Lite halvskönt pass en lördag, men blir säkert roligt ändå. Det är fortfarande några timmar tills jag måste dra mig mot jobbet och jag har tänkt hinna städa lite under den tiden. För är det något som gör mig på bra humör så är det att städa! Men mycket mer än så har jag inte planerat.
 
HA en fin lördag!
 
Puss och kram
 
Min goda lunch, sallad och vitöksbaugette till det! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress