9 maj 2017

Morotskaka

Allmänt

Hejsan!
 
Idag skulle jag ha åkt till Helsinborg på morgonen för att vara på kurs, men igår kväll skrev dem att det blev intällt idag. Vilket medförde att jag idag fick en extra ledig dag denna i veckan, istället för bara en på torsdag!
 
Passade på att ta lite sovmorgon, var ute en sväng, lyssnade på en masssa musik hemma och snackade med mig själv, som vanligt! Filip hade tänk vi skulle gå och simma efter lunch sen när han kom hem sen, men det blev inte så, eftersom de håller på att bygga om lite och sånt i simhallen. Istället tog vi och bakade lite, vilket resulterade i en väldigt god morotskaka. :)
 
När kakan var klar och provsmakad tog vi en cykelrunda förbi stan. Filip skulle ha något usb, vilket vi inte hittade dock.. :) Och så skulle han självklart gå en pokémon-runda, så det var bara att hänga på. :-) 
 
Resten av kvällen ha bara varit lugn, för att förhoppningsvis kunna somna i tid ikväll. Börjar 06.00 imorgon och har sovit dåligt de senaste kvällarna, så måste får lite bra sömn inatt.
 
Efter jobbet imorgon ska jag nog ta mig en runda till gymmet, för nu känner jag att förkylningen är helt borta!! :D Sen måste jag även försöka få ett prov gjort innan jag ska till Stockholm..har bara ett problem, vilket är att jag inte hittar rätt på hemsida, så att jag kommer till provet?? haha, det är det som är målet för morgondagen: att hitta provet.
 
Puss och kram 
 
 
 
 
Standard när man bakar. Att man alltid måste spara lite smet för att Filip ska kunna äta av den.. :-)
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress