Syrener vart man än går

Hejsan!
 
Igår slutade jag vid fem-tiden, vilket gjorde att jag inte somnade så fort jag kom hem. Utan istället passade jag på att vara ute och gå då, Olle ringde även efter en stund och höll mig sällskap, super mysigt. HAde kunnat gå runt i flera timmar för att det var så skönt ute. 
 
Idag är det redan onsdag och jag har min lediga dag för denna veckan. Vilket än sålänge har spenderats hemma framför Greys Anatomy mestadels, men också med att diska och gå runt och lyssna på bra musik. Perfekt dag.
 
Snart ska jag bege mig ut för att gå en sväng också, för att avslut rundan med att gå förbi affären för att handla lite. Blev sugen på att göra en av min absoluta favorit pastarätt, jag brukade slänga ihop hela tiden när jag bodde hemma. Kanske skulle jag försöka ta kort steg för steg, skriva ner receptet och lägga upp här? Gillar ju att laga mat, så kanske skulle bli en ny kategori, we will see. :)
 
Hade även med min älskade kamera igår, så här kommer massa bilder. Är syrener överallt ute nu, vilket är helt amazing, dessutom luktar dem så gott!
 
Puss och kram