Hejsan!
 
Idag har jag äntligen en ledig dag, efter tre trötta jobbdagar.. Söndagen var kaos, alla var sjuka, mycket att göra osv. Tillslut löste det sig och vi lyckades få in två människor för natten. Sen innan jag äntligen skulle hem, blev förfrågad om jag kunde hoppa in på måndagen och jobba 10-14, Vilket jag var snäll och sa ja till. Var alltså helt slut redaan på söndagen, kom hem vid tolv på natten ungefär, duschade och så, så somnade vid ett ungefär. Sen upp vid halv nio igen och cykla till jobbet. Fick ganska mycket sömn, men min kropp var helt slut ändå av någon konstig anledning..
 
Gårdagen var lång den också. Gick till tågen tjugo över sju och åkte då till Helsingborg. Där skulle jag ta en buss vidare till Ättekulla. Självklart höll de på att bygga om vid centralen, vilket gjorde att bussarna gick ifrån hållplatser längre ifrån bara. Så jag tog fram gps:en och började gå. Bussen kom, jag sprang, bussen körde, jag sprang ännu mer. Tillslut kom jag fram till den och knackade på och han var snäll och öppnade dörrarna. Sedan satt jag där på bussen och väntade på att vara framme vid min slutdestination. Men skulle tydligen ha hoppat av vid två tidigare hållplatser än vad jag gjorde, så fick hoppa av och bara börja gå....tillslut var jag framme, men blev självklart sen. Men det var ingen fara och det var även sista utbildningen där, vilket är skönt!
 
När vi var klara i Ättekulla åkte vi bil till Halmstad igen och jag började jobba 11.30, så hann inte hem emellan utan var precis så att jag hann byta om och sedan stämpla in. Efter 9 och en halv timmes jobb senare, stämplade jag äntligen ut vid 21.04 och tog bussen hem.
 
Idag är det väldigt skönt att ha kunnat sova ut lite och inte behöva stressa. Det står att objektivet ska komma idag med, hoppas på det, så kan jag leka lite med det idag. Regnar dock ute, men gårr ta mycket fina bilder förr det, så länger det inte öser ner ute. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress