Lite skogsbilder och jobb

Hejsan!
 
Helgen som var spenderade jag ju hemma i Småland hos familjen. Även Filip hängde med då! Det var en väldigt bra helg, som gick oehört fort. Vi fick även se första snön för året innan vi körde mot Hlamstad igen. Väl tillbaka i Halmstad kändes det som om det var en evighet som man var hemma och hälsade på, men det är ju faktiskt knappt en månad till jag ska köra hem igen!
 
Annars har inte så mycket hänt denna veckan. Jobbat en hel del. Jag har inte haft mycket lust till att varken blogga eller fota. Jag har inte ens redigerat och gått igenom de bilder jag tog när jag var hemma, mest för att jag inte har orkat. Men så fårdet vara ibland! :)
 
Idag var det ju Black Friday, vilket verkligen märktes på jobbet eftersom det var kaos 12-20 ungefär och jag inte kunde ta mig någon rast och knappt kunde lösa andra på rast. Men efterjobbet nu har jag hunnit klicka hem lite julklappar. Så nu är jag klar med inprincip alla julklappar. Vilket är väldigt skönt!
 
Imorgon och på söndag jobbar jag båda dagarna 11.30-21. Vilket suger när det är så hög försäljning denna helgen. Men efter idag är vi nog mer redor inför morgondagen!! 
 
Hoppas ni haft en fin vecka!
 
Puss och kram
 
 
Sämsta kvaliten, men Smulan är verkligen helt besatt av sin halvbror(min famos katt). Hon vill ebusa och följa efter honom heeela tiden. Han tröttnade dock ganska fort. 
 

Jag gick igenom bilderna lite snabbt nu ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina Filip ❤️
 

Solen var på besök

Hejsan!
 
Sedan senast har jag mest jobbat. Eller ja inte hela tiden. I onsdags förra veckan var jag ledig och då åkte Filip och jag faktiskt till Gekås efter lunch. Mest för att det var lite kul att åka iväg, men också för att försöka få lite julklappar inhandlade. Vilket vi faktiskt lyckades med. Dock hittade jag inte allt, utan får ta någon annan dag fram över och julshoppa.
 
Hela helgen jobbade jag och det gick la bra. Förutom att min rygg gör väldigt ont till och från. 
 
Igår var det äntligen måndag och jag var ledig. Det var även klarblå himmel, därför bestämde vi oss för att åka ner till stranden och rasta smul, även fast det var frost på stora delar av marken. Verkligen jätteskönt att går i solljus, men det tog inte lång tid innan tårna började bli frusna. 
 
Idag är jag faktiskt också ledig och började dagen med att skypea lite med Olle innan han var tvungen att göra en massa grejer. Så nu vet jag inte vad jag vill göra riktigt. Det regnar för fullt ute och här inne städade jag igår, men sims är jag lite sugen på att spela, så det blir det nog en liten stund iallafall. 
 
Imorgon har jag jobb på schemat, vilket jag är taggad på. För jag jobbar bara två dagar, sen är jag ledig fre-sön och då ska jag åka hem till familjen igen!! Så taggad!! 😃
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kladdkakansdag

Hejsan!
 
Idag var det endast ett möte på jobbet som stod på schemat, vilket resulterade i att jag bara "jobbade" i två timmar ungefär. Därför hann jag storhandla mat innan och städa iordning lite hemma, innan jag var tvungen att bege mig mot mötet. 
 
Jag hade dock lovat hämta Habib, som också skulle med på mötet. Självklart var han sen och vi fick springa in, men sena blev vi ändå inte. Bara att jag glömde ta med en sak i all stress, men det löste sig. 
 
När jag var tillbaka hemma började jag baka, eftersom det faktiskt är kladdkakans-dag idag. Istället för att göra en vanlig kladdkakak, fick jag för mig att göra en rockyroad, med egengjord kolasås. Visst blev den god, men lite väl söt! Den var finare att kolla på. 😁
 
Resten av kvällen har jag skypeat med Olle och spelat med både han och Filip. 
 
Imorgon är jag ledig och vet inte vad jag ska göra, mer än att tvätta. 🤔
 
Puss och kram 
 
 
 
 
 

Ryggskott och helg i Småland

Hejsan!
 
I torsdags fick jag för mig att plocka ut alla tomma kartonger ur kylrummet de sista tio minutrarna jag hade kvar att jobba...det slutade med att jag fick ryggskott. Det resulterade i att jag faktiskt var tvungen att sjuka mig på fredagen. Famo fyllde ju även år den dagen och jag var ledig lördag/söndag, därför passade jag på att köra hem och överraska henne. Plus bästa medicinen mot ryggont är att gå ut och röra på sig, vilket är betydligt roligare att göra hemma.
 
När jag var hemma kunde jag även passa på att får hjälp med att fåbort all olja ur bagagen i min bil. Pappa höll på för fullt under hela lördagen, trots det så gick det inte riktigt att få bort all olja på min hylla, utan den fick jag lämna kvar där hemma, så ska pappa lägga på fin sågspån på den i omgångar, så kanske det går sugaupp alloljapå det sättet. Han är så snäll som orkar fixa efter min klantighet! ❤️
 
Helgen har iallafall varit väldigt bra och det känns ännu bättre att jag redan ska köra hemåt om två veckor igen!
 
Har ni haft en bra helg?
Puss och kram
 

På lördags morgonen var jag sugen på våfflor, så passade på att göra det när jag var hemma, eftersom vi inte har något våffeljärn i Halmstan. 
 
 

Det är höst överallt ute nu!! Så fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pappa har byggt en fantastik kattbur där smulan kan springa ut och in hur mycket hon vill. Oj så kul det var!
 
 
 
 
 

 

Inte mycket ork över

Hejsan!
 
De senaste dagarna har bestått av ganska mycket jobb. Samtidigt har jag inte kännt mig jättepig, varken fysiskt eller psykist. Tror det är en blandning av att hösten är här på riktigt nu, blandat med lite för mycket stress. Därför har jag inte en hunnit tänka på att blogga. Jag hoppas det bli bättre snart dock, för jag orkar inte annars. Till helgen är jag ledig, vilket jag tror kommer göra mig väldigt gott!
 
Utöver jobb och att må dåligt den senaste veckan, har jag faktiskt gjort lite roliga saker. Eftersom Hallarna har öppnat har jag lyckats införskaffa mig både ny jacka och ett par nya skor! Vilket inte är lätt för mig som knappt klara av en sån stor förändring. 😅  Skorna håller jag dock fortfarande på att könna in här hemma. Eftersom dem var ganska dyra vill jag vara säker på att de både passar bra, samt att jag verkligen känner mig 100% bekväm i dem. 
 
Jag har även vart och fotat en kompis, vilket var kul och nog väldigt skönt för Filip att slippa agera modell hela tiden!
 
Något min turligt är ju att jag lyckats få motorolja i hela mitt bagageutrymme, vilket jag inte riktigt har klurat ut hur jag ska få bort på ett bra sätt. Jag hade alltså lagt flaksan motorolja på hyllan över bagageutrymmet, när jag bytte däck och grejer, sen lät jag den ligga kvar där utan en tanke på att den skulle läcka. Det är både på den lilla hyllan över bagageutrymmet, som är i ett slags tyg, sen droppat ner på golvet i själva bagaget, som också är någon slags tyg. Det har även runnit ut med innerväggen på bagageluckan och vidare ut på hela kofångaren där bak. :-) Någon som har tips på hur jag ska få bort det? 
 
Puss och kram
 
 
Några va de få naturbilder jag tog när jag var och fotade min kompis.
 

 
 De har även öppnat ett sälle inne på Hallarna som har frozen yoghurt. Vilket var ganska gott och kul med så många tillbehör man kunde ha på!