Inte mycket ork över

Hejsan!
 
De senaste dagarna har bestått av ganska mycket jobb. Samtidigt har jag inte kännt mig jättepig, varken fysiskt eller psykist. Tror det är en blandning av att hösten är här på riktigt nu, blandat med lite för mycket stress. Därför har jag inte en hunnit tänka på att blogga. Jag hoppas det bli bättre snart dock, för jag orkar inte annars. Till helgen är jag ledig, vilket jag tror kommer göra mig väldigt gott!
 
Utöver jobb och att må dåligt den senaste veckan, har jag faktiskt gjort lite roliga saker. Eftersom Hallarna har öppnat har jag lyckats införskaffa mig både ny jacka och ett par nya skor! Vilket inte är lätt för mig som knappt klara av en sån stor förändring. 😅  Skorna håller jag dock fortfarande på att könna in här hemma. Eftersom dem var ganska dyra vill jag vara säker på att de både passar bra, samt att jag verkligen känner mig 100% bekväm i dem. 
 
Jag har även vart och fotat en kompis, vilket var kul och nog väldigt skönt för Filip att slippa agera modell hela tiden!
 
Något min turligt är ju att jag lyckats få motorolja i hela mitt bagageutrymme, vilket jag inte riktigt har klurat ut hur jag ska få bort på ett bra sätt. Jag hade alltså lagt flaksan motorolja på hyllan över bagageutrymmet, när jag bytte däck och grejer, sen lät jag den ligga kvar där utan en tanke på att den skulle läcka. Det är både på den lilla hyllan över bagageutrymmet, som är i ett slags tyg, sen droppat ner på golvet i själva bagaget, som också är någon slags tyg. Det har även runnit ut med innerväggen på bagageluckan och vidare ut på hela kofångaren där bak. :-) Någon som har tips på hur jag ska få bort det? 
 
Puss och kram
 
 
Några va de få naturbilder jag tog när jag var och fotade min kompis.
 

 
 De har även öppnat ett sälle inne på Hallarna som har frozen yoghurt. Vilket var ganska gott och kul med så många tillbehör man kunde ha på!
 
 
#1 - Anonym

Olja som trängt ner i tyg blir nog dessvärre lurigt att få bort helt. Är det en matta du kan ta ut eller måste det tvättas på plats? Är mattan lös eller monterad på en skiva? Jag skulle nog gnuggat fläcken ordentligt med yes eller flytande tvättmedel eller något (vanish?) för att få bort så mycket som möjligt och sedan lagt en ny matta uppepå, någon gammal trasmatta eller något. Går det att ta ut mattan och den inte är monterad på en skiva så kan man ju testa avfettning och sedan skölja med massa massa vatten. Bra att ta ut mattan i vilket fall för där är säkert olja under. Lycka till!

/ Rickard