Ryggskott och helg i Småland

Hejsan!
 
I torsdags fick jag för mig att plocka ut alla tomma kartonger ur kylrummet de sista tio minutrarna jag hade kvar att jobba...det slutade med att jag fick ryggskott. Det resulterade i att jag faktiskt var tvungen att sjuka mig på fredagen. Famo fyllde ju även år den dagen och jag var ledig lördag/söndag, därför passade jag på att köra hem och överraska henne. Plus bästa medicinen mot ryggont är att gå ut och röra på sig, vilket är betydligt roligare att göra hemma.
 
När jag var hemma kunde jag även passa på att får hjälp med att fåbort all olja ur bagagen i min bil. Pappa höll på för fullt under hela lördagen, trots det så gick det inte riktigt att få bort all olja på min hylla, utan den fick jag lämna kvar där hemma, så ska pappa lägga på fin sågspån på den i omgångar, så kanske det går sugaupp alloljapå det sättet. Han är så snäll som orkar fixa efter min klantighet! ❤️
 
Helgen har iallafall varit väldigt bra och det känns ännu bättre att jag redan ska köra hemåt om två veckor igen!
 
Har ni haft en bra helg?
Puss och kram
 

På lördags morgonen var jag sugen på våfflor, så passade på att göra det när jag var hemma, eftersom vi inte har något våffeljärn i Halmstan. 
 
 

Det är höst överallt ute nu!! Så fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pappa har byggt en fantastik kattbur där smulan kan springa ut och in hur mycket hon vill. Oj så kul det var!
 
 
 
 
 

 
#1 - Malin

Wow-kort som vanligt. Toker såg på sin vakt ut, Pixie-effekten? :-)

Svar: Tackar! Ja, det var Pixi som gav den effekten. 😉
Ellenor Glamocak