Solen var på besök

Hejsan!
 
Sedan senast har jag mest jobbat. Eller ja inte hela tiden. I onsdags förra veckan var jag ledig och då åkte Filip och jag faktiskt till Gekås efter lunch. Mest för att det var lite kul att åka iväg, men också för att försöka få lite julklappar inhandlade. Vilket vi faktiskt lyckades med. Dock hittade jag inte allt, utan får ta någon annan dag fram över och julshoppa.
 
Hela helgen jobbade jag och det gick la bra. Förutom att min rygg gör väldigt ont till och från. 
 
Igår var det äntligen måndag och jag var ledig. Det var även klarblå himmel, därför bestämde vi oss för att åka ner till stranden och rasta smul, även fast det var frost på stora delar av marken. Verkligen jätteskönt att går i solljus, men det tog inte lång tid innan tårna började bli frusna. 
 
Idag är jag faktiskt också ledig och började dagen med att skypea lite med Olle innan han var tvungen att göra en massa grejer. Så nu vet jag inte vad jag vill göra riktigt. Det regnar för fullt ute och här inne städade jag igår, men sims är jag lite sugen på att spela, så det blir det nog en liten stund iallafall. 
 
Imorgon har jag jobb på schemat, vilket jag är taggad på. För jag jobbar bara två dagar, sen är jag ledig fre-sön och då ska jag åka hem till familjen igen!! Så taggad!! 😃
 
Puss och kram