Min helg har bara bestått av jobb

Hejsan!
 
Idag är det söndag och denna jobbhelgen har äntligen lidit mot slut. Det har varit väldigt skönt att vara tillbaka på sin egna resturang absolut. Även roligt att få jobba när allt är nytt, fräscht samt att det är roligare att jobba med det nya systemet. Men oj så sliten jag är nu. Jag har fått alldeles för lite sömn de senaste tre nätterna. Behövt vara på högvarv hela tiden när jag jobbat, för att jag ej är van att hålla skift på detta sättet och får absolut inte göra några missar. Sen självklart sprungit runt stundvis som en idiot för att hinna hjälpa alla överallt, hela tiden. 
 
Men jag känner mig nöjd. Även om jag inte orkat göra något alls när jag kommit hem, mer än att sova typ. 
 
Imorgon har jag ett till frukostpass, innan jag är ledig på tisdag!!! Hoppas verkligen jag får mig lite sömn då. 
 
Ja, så detta är vad min helg har bestått av. JOBB och sen bara varit allmänt seg och försökt sova. Men det har verkligen varit roligt!
 
Hoppas eran helg också har varit bra!!
 
 

Personalfest och punktering

Hejsan!
 
Igår kväll var det personalmöte som avslutades med personalfest. Vi käkade och bowlade på O´learys, för att sedan dra ut en sväng(vi som var över 18 då). Det var väl ganska trevligt, även om jag är ganska dålig på bowling. 
 
Mindre roligt var det ju dock att upptäcka tjugo minuter innan jag skulle vara på mötet att det visst var punktering på mitt ena framdäck på bilen..så det är vad min dag har bestått av idag =)
 
Tydligen hade jag varken domkraft eller verktyg i bilen, vilket det egentligen ska finnas. Så det var det största problemet. Men det var bara att ta cykeln och cykla till biltema där jag köpte allt jag behövde, plus lite annat som startkablar och bogseringslina. För det märkte jag samtidigt att det inte fanns gott om. 
 
Sen kom nästa problem..eftersom jag har åretrunt-däck på bilen, satt muttrarna som SMÄCKEN. Efter att ha suttit där ute i en timme, så var jag ganska nära på att ge upp. Men då var Lukas snäll som kom och hjälpte mig!!
 
Tillslut var reservdäcket på, med knappt någon luft alls!! Men det räckte de knappt 5 minutrana till däckverkstaden. Där beställde jag två nya framdäck, som skule komma redan imorgon. Plus så var de snälla att pumpa mitt reservdäck också! 
 
Jag hade faktiskt tänkt/behövt byta båda mina framdäck eftersom de var så nedslitna, så det var tur att det var framdäcket som fick punktering. Och så fick jag faktiskt det gjort i tid. Men det blev bara ganska mycket jobbigare såhär. 😅
 
Imorgon har vi öppning av vår resturang, vilket både är spännande men också ganska jobbigt. I och med att de ligger efter 2-3 veckor med renoveringen. Alltså kommer vi behöva jobba ännu mer i jobbkaos.... Men men, ska bli skönt att jobba med sina vanliga jobbkompisar samt så ska ju jag faktiskt få hålla första skiftet, vilket är lite spännande!!! 
 
Puss och kram 
 
 
 
 
 
 

Utbildning i Mölndal

Hejsan!
 
Idag har gått väldigt fort. Jag vaknade lite innan sju i morse av att Smulan ville gosa, vilket vi gjorde. Runt halv åtta gick jag upp, för att äta frukost och fixa i odning mig. 
 
Lite innan nio var jag vid Eurostop för att hämta upp tre andra från jobbet som skulle åka med mig till Mölndal på utbildning. Resan dit gick bra och även utbildningen där gick fint. Vi slutade till och med tidigare än tänkt, så vi tog och åt istället innan det blev dags att köra tillbaka till Halmstad igen. 
 
Väl tillbaka här kollade vi inne i vår "nya" resturang. Det börjar verkligen ta sig, men oj så mycket det är kvar och på torsdag vi 18 ska folk kunna börja jobba där igen och att vi ens ska kunna öppna på fredag känns nu väldigt otroligt. Men dem säger att det kommer klara det, så vi får hoppas det. Vi vet redan nu i alla fall att det inte kommer vara 100% klart då, men det måste bli 70% klart åtminstone, så man kan göra och servera mat!
 
Tillbaka till dagen. Efter vi hade kolat igenom allt, så på började vi det vi var där för. Tömma vårat personalrum, som var knökat med alla möjliga grejer. Bland annat en 300kg cola-bibbe som dem råkat bygga in i rummet. :-) Men det gick fin fint, så någon timme senare, med betydligt dammigare kläder var vi klara och jag åkte hemåt. 
 
Klockan hade hunnit bli sex när jag kom hem. Jag tog en dusch, försökte dricka lite vatten i hopp om att det skulle bota min huvudvärk jag hade fått, sen kollade jag lite youtube samtidigt som jag gjorde mig en vårulle till kvällsmat. 
 
Sista timmen eller två har jag spelat SIMS. Så kul. :)) 
 
Ska alldeles starx borsta tänderna och gå och lägga mig, för jag är verkligen helt slut och mitt huvud gör så ont nu. Imorgon taggar vi personalmöte och personalfest senare!
 
Puss och kram
 
Har inga bilder från idag, så bjuder på denna fina bilden. 😅

Svampjakt ute i skogen med smul

Hejsan!
 
Efter en trevlig helg, med upptagning av brygga, kalas, en massa god mat, avslutade vi helgen med att gå ut en runda i skogen för att leta svamp. Självklart fick lilla smul hänga med på det. Och visst hittade vi ett gäng trattisar!
 
Runt fem på kvällen sen, packade vi ihop allt i bilen och körde tillbaka till Halmstad igen. 
 
Idag ska jag starta veckan med att påbörja en halsduk som jag har tänkt sticka.
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åka iväg över helgen

Hejsan! 


Igår jobbade jag till lite över elva på kvällen. Det var mitt sista ”riktiga” jobbpass till fredag nästa vecka. Därför är jag ledig över denna helgen, vilket passar ypperligt eftersom planen var att vi skulle hem till Filips familj för att bl.a. fira hans syster. 

Så för tillfället sitter vi och packar. Om en timme är väl tanken att vi ska ha börjat rulla. 

Detta är första gången vi ska åka bil en sån här längre sträcka med smul, men tror hon kommer sköta sig galant, hon älskar ju att åka bil! 

Min dator kommer jag dock lämna hemma över helgen, likaså kommer jag vänta med att uppdatera här tills jag är hemma igen. Men kameran kommer jag låta ligga i bilen iallafall, ifall jag får för mig att ta lite bilder.

Ha en fin helg! 

Puss och kram