Personalfest och punktering

Hejsan!
 
Igår kväll var det personalmöte som avslutades med personalfest. Vi käkade och bowlade på O´learys, för att sedan dra ut en sväng(vi som var över 18 då). Det var väl ganska trevligt, även om jag är ganska dålig på bowling. 
 
Mindre roligt var det ju dock att upptäcka tjugo minuter innan jag skulle vara på mötet att det visst var punktering på mitt ena framdäck på bilen..så det är vad min dag har bestått av idag =)
 
Tydligen hade jag varken domkraft eller verktyg i bilen, vilket det egentligen ska finnas. Så det var det största problemet. Men det var bara att ta cykeln och cykla till biltema där jag köpte allt jag behövde, plus lite annat som startkablar och bogseringslina. För det märkte jag samtidigt att det inte fanns gott om. 
 
Sen kom nästa problem..eftersom jag har åretrunt-däck på bilen, satt muttrarna som SMÄCKEN. Efter att ha suttit där ute i en timme, så var jag ganska nära på att ge upp. Men då var Lukas snäll som kom och hjälpte mig!!
 
Tillslut var reservdäcket på, med knappt någon luft alls!! Men det räckte de knappt 5 minutrana till däckverkstaden. Där beställde jag två nya framdäck, som skule komma redan imorgon. Plus så var de snälla att pumpa mitt reservdäck också! 
 
Jag hade faktiskt tänkt/behövt byta båda mina framdäck eftersom de var så nedslitna, så det var tur att det var framdäcket som fick punktering. Och så fick jag faktiskt det gjort i tid. Men det blev bara ganska mycket jobbigare såhär. 😅
 
Imorgon har vi öppning av vår resturang, vilket både är spännande men också ganska jobbigt. I och med att de ligger efter 2-3 veckor med renoveringen. Alltså kommer vi behöva jobba ännu mer i jobbkaos.... Men men, ska bli skönt att jobba med sina vanliga jobbkompisar samt så ska ju jag faktiskt få hålla första skiftet, vilket är lite spännande!!! 
 
Puss och kram 
 
 
 
 
 
 
#1 - Malin

Å vad duktig du är!!! Bara att försöka är bra, men sen lyckas du med det tack vare din envishet. Bra med lite extragrejer till bilen. Kan vara bra att ha en kanna eller en stor tomflaska, typ pet också.