Sjuk och ny dator

Hejsan på er!
 
I tisdags var det sista jobbdagen på resturangen, tills den premiäröppnar ny renoverad. Kommer alltså därför inte vara tillbaka där och jobbar på över två veckor. Lite tråkigt, men SÅ SKÖNT att inte behöva jobba i byggkaos!!
 
Men kommer verkligen inte få vara ledig för det. MIna pass ersätts på andra resturanger, där de även har det nya systemet,vilket ge bra träning!!
 
Dock har jag inte jobbat där idag, som jag skulle. För i tisdags när jag kom hem från jobbet och la mig i sängen för att chllkolla lite insta osv, kände jag verkligen hur jag började bli sjuk. Spenderade därför hela min lediga gårdag med att ligga hemma och vara sjuk. Idag stannade jag hemma från jobbet, vilket jag likaså gör imorgon. 
 
Det som har gjort denna dag lite bättre dock är att jag har fått hem min nya dator!! Efter mycket om och men, så bestämde jag mig ntligen för att köpa en ny dator. Jag vet inte om ni kommer ihåg, men när vi flyttade hit vi bor nu, så lyckades det uppstå en spricka i min datorskärm, som sedan bara blev större och större. I över ett halvår har jag därför varit utan en välfungerande dator. 
 
Än så länge är jag väldigt nöjd med den! Jag köpte en 13´´Macbook air, med 256 GB SSD...osv. Vilket jag tror kommer räcker för mig väldigt långt framöver. 
 
Snart ska jag ta mig något att äta, sen ska jag nog krypa ner i sängen och kolla lite Vampire Diaries tror jag. 
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
Puss och kram
 
Har faktiskt inga mer bilder att bjuda på än denna.