Skogspromenad

Hejsan!
 
Idag har varit en väldigt bra dag. Vädret var toppen och min förkylning börjar äntligen att släppa lite.
 
Efter att vi hade käkat lunch idag, drog Filip till skolan och jag fick äntligen faktiskt vara hemma lite själv här, på över två veckor typ??! Absolut att jag gillar att umgås med Filip, men ibland är det skönt att bara få vara hemma själv. 
 
Istället för att stanna hemma tg jag istället bilen och körde iväg till ett naturreservat som ligger nästan 2 mil ifrån var vi bor, där jag gick runt i lite över två timmar. Himla skönt och vackert var det. HIttade dock ingen svamp. :/ Hann då istället att knäppa några bilder. 
 
Tjugo i fyra var jag hemma igen och passade då på att ha igång braig hög musik här hemma och ta en lång dusch. Med hårinpackning och allt som hör till. Välbehövligt och skönt, man känner sig lite friskare efter det bara!
 
Tjugo över fyra var Fille hemma och vi hade då planerat att bege oss till Eurostop för att kika på vad vi ska ge hans syster i födelsedagspresent. Vi köpte inget, utan tänkte gå till stan imorgon eller övermorgon och kolla lite där också, innan vi bestämmer oss för vad det blir. Himla svårt det där med att köpa presenter till folk som man inte är typ supertight med.. Men något hittar vi nog. 😊
 
Väl hemma packade vi upp all mat i hade handlat när vi ändå var på Eurostop, sen började jag med maten direkt. Det blev korvstroganoff, som blev så himla god idag! 
 
Filip gjorde samtidigt en kladdkaka, som jag antar att vi ska smaka av snart, annars får vi ta den imorgon. 
 
Imorgon ska jag jobba i City. 6-15 känner redan nu att det komme rbli himla chill, då de inte säljer någonting jämnfört med vad vi är vana att sälja på vår resturang. Hoppas bara inte att det blir för chill, så att det blir tråkigt.😄
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - kastanjebarn.blogg.se

Alltså svampbilderna 💕 Gud så fina, och alla färger! Murrigt och höst 🍁

Svar: Svampbilder är det bästa med hösten! Tack så mycket!! 😊 💜
Ellenor Glamocak

#2 - Anonym

Underbara bilder☺

#3 - Ida - foto & häst

Så vackra bilder :)

Svar: Tack så mycket! 😊
Ellenor Glamocak