Utbildning i Mölndal

Hejsan!
 
Idag har gått väldigt fort. Jag vaknade lite innan sju i morse av att Smulan ville gosa, vilket vi gjorde. Runt halv åtta gick jag upp, för att äta frukost och fixa i odning mig. 
 
Lite innan nio var jag vid Eurostop för att hämta upp tre andra från jobbet som skulle åka med mig till Mölndal på utbildning. Resan dit gick bra och även utbildningen där gick fint. Vi slutade till och med tidigare än tänkt, så vi tog och åt istället innan det blev dags att köra tillbaka till Halmstad igen. 
 
Väl tillbaka här kollade vi inne i vår "nya" resturang. Det börjar verkligen ta sig, men oj så mycket det är kvar och på torsdag vi 18 ska folk kunna börja jobba där igen och att vi ens ska kunna öppna på fredag känns nu väldigt otroligt. Men dem säger att det kommer klara det, så vi får hoppas det. Vi vet redan nu i alla fall att det inte kommer vara 100% klart då, men det måste bli 70% klart åtminstone, så man kan göra och servera mat!
 
Tillbaka till dagen. Efter vi hade kolat igenom allt, så på började vi det vi var där för. Tömma vårat personalrum, som var knökat med alla möjliga grejer. Bland annat en 300kg cola-bibbe som dem råkat bygga in i rummet. :-) Men det gick fin fint, så någon timme senare, med betydligt dammigare kläder var vi klara och jag åkte hemåt. 
 
Klockan hade hunnit bli sex när jag kom hem. Jag tog en dusch, försökte dricka lite vatten i hopp om att det skulle bota min huvudvärk jag hade fått, sen kollade jag lite youtube samtidigt som jag gjorde mig en vårulle till kvällsmat. 
 
Sista timmen eller två har jag spelat SIMS. Så kul. :)) 
 
Ska alldeles starx borsta tänderna och gå och lägga mig, för jag är verkligen helt slut och mitt huvud gör så ont nu. Imorgon taggar vi personalmöte och personalfest senare!
 
Puss och kram
 
Har inga bilder från idag, så bjuder på denna fina bilden. 😅