Hejsan! 


De senaste tre veckorna har bara flugit förbi. Främst eftersom jag jobbat en hel del natt och därför inte haft någon koll på dagarna knappt. Men också för att såfort jag har varit ledig, har jag faktiskt haft något inplanerat. 

Lite grejer vi har hittat på de senaste tre veckorna.

Filip, jag och Smulan var nere vid havet och fiskade en söndag när solen faktiskt lyste. Smulan tyckte det var superkul att smyga runt på alla stenar, samt spana på fåglarna som gömde sig i den höga vassen. Även Fille var väldigt nöjd, som fångade sina först fiskar i havet sedan vi flyttade hit!

Jag har varit i Helsingborg på lite olika resturanger och jobbat/utbildat mig i det nya systemet vi ska byta till på resturangen, vilket har varit ganska kul, även om det blir 2h biltur per dag. 

I helgen var nästan från ”gänget” på jobbet lediga. Vilket resulterade i en mysig utekväll med alla. Även Filip var med för nästan första gången, vilket var roligt! 

Och eftersom det har kommit så fibt väder hit nu, så var vi i söndags och köpte en engångsgrill och lite god grillmat, för att packa ihop filt, tallrikar osv för att åka ner till stranden och grilla, samt kolla på den fina solnedgången. Trots att grillen var krabbig att få fyr på och att jag sedan lyckades bränna en köttbit, så var det en välsigt mysig kväll. Med tända ljus, musik och fint väder hela kvällen. 


Igår var sista utbildningsdagen i Helsingborg. Istället för att sluta 19 som planerat, fick vi sluta redan innan 14. Vilket gjorde att vi heltplötsligt hade en massa fria timmar den dagen. Så Lukas stannade här några timmar istället för att bara släppa av mig hemma. Vi satt mest och snackade, sen gjorde jag mat till oss. Mysigt! 😊

Ikväll ska jag jobba natt. Det är dessutom min nästsista av denna omgång med nätter. SÅÅÅ SKÖNT!! För jag hatar verkligen att jobba natt. 

Hoppas denna lite sammanfattning inte blev för rörig! När jag har jobbat min sista natt imon, så hoppas jag ska kunna få lite rutin för detta igen och ork dessutom! 

Nu ska jag göra mig redo för jobbet! 
Puss och kram 😊

Självklart var Smulan med när vi grillade vid stranden 🐱🔥
Jag som ej är en kattmänniska. Men denna lilla filuren är fantastisk 😍
Malin

...och jag som ÄR kattmänniska har fått en innneboende, eller snarare Toker och Dosan. Det har flyttat in en kattunge där, vad ska jag göra, fånga den i en bur, tämja den och sälja!? Har du någon spekulant på en långhårig mörkt randig en? Den har sin mamma utanför, hon får/kan inte komma in, ungen kryper in genom ett hål och sover med mina.

Svar: Haha, nej tyvärr har jag ingen spekulant. Men kanske vill Toker och Dosan ha en liten kompis att busa med. ;)
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress