Firat årsdag, blivit bilägare och är hemma i Småland just nu!

Hejsan!
 
De senaste veckorna har det hänt en massa roligt och jag tycker därför också att det har varit lite synd att jag har varit så dålig på att blogg. Eftersom det är kul att kunna bläddra tillbaka då och då. 
 
Men vad har hänt? Dagarna har mestadels bestått av mycket jobb, även några 21-06 pass. Vilken jag har varit mindre glad över. 
 
Filip och jag hade årsdag, som vi firade med att laga tre-rätters hemma tillsammans. Det var väldigt mysigt, samt att allt vi lagade blev riktigt gott!
 
Jag blev även bilägare för snart tre veckor sen, vilket jag klarade av helt utan pappas hjälp!?!? Haha lite stolt. Så det har gjort att det har blivit lite mer dagstripper de senaste veckorna. Bland annat till Ikea och andra ställen runt om Halmstad, såsom Grötvik!
 
Igår efter jag hade vaknat runt 13, eftersom jag hade jobbat till 06, tog jag en dusch, packade och åt lite innan jag tog bilen hem till familjen för att överraska dem, vilket jag lyckades med!
 
Idag begav vi oss ut hela familjem för att gå en runda i våra skogar på svampjakt. Trotts en massa regn, var det glada miner nästan hela vägen och svamp fick vi med oss hem. 
 
Just nu sitter jag och skypear med Filip medan jag bloggar, men ska alldeles strax ner och påbörja en sen middag. Det blir kantarell- crepes, gotttti!!
 
Vi hörs imorgon, puss och kram