Kanelbullar och skogspromenad

Hejsan!
 
I torsdags när jag slutade jobbet gick jag på helg, så skönt! Det firade med att fille och jag bakade kanelbullar på kvällen, som blev väldans goda faktiskt. Även om vi åt en del, har vi massor i frysen nu, så om någon vil komma och hälsa på finns det fika till er! :D
 
Fredagen var fille i skolan och jag tog sovmorgon. Efter jag hade käkat lite frulle städade och diskade jag, samt bokade tvätt-tid. När fille sedan kom hem kilade vi ner för att tvätta, vilket var skönt att få gjort :-) Resten av kvällen gjorde vi inte mycket, gick en sväng, jag spelade lite LoL, vilket var väldigt länge sen.
 
Idag hoppades vi på att vädret skulle vara betydligt bättre, i alla fall inte regna. Vi hade nämligen velat åka till Helsingör över dagen, men vi valde att ta det en annan dag, då det inte är 90% risk för regn.. Istället åkte vi till ett naturreservat jag har velat besöka ett tag.  Tillslut hittade vi rätt och valde att gå en led som var ungefär 3km lång. Trots den leriga och blöta marken, var det väldigt fin natur, med mycket upp- och nerförsbackar. 
 
Lagom till vi körde hemåt igen kom regnet och har inte slutat sen dess. Så resten av dagen kommer nog spenderas inomhus. Kanske kolla på någon ny serie, eller ska jag fortsätta kolla på Vampire Diaries. Får se vad jag är sugen på. 
 
Ha en fin lördag!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Mysigt att vara i skogen :D